vineri, 25 aprilie 2014

Furt de identitate săvârșit de PSD. USL trăiește !


Iau de la Hotnews această imagine (aici). Textul lor este următorul:

„„Furt de identitate: PSD = USL

In plus, PSD a mai starnit o controversa chiar la inceputul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare: a impanzit orasul Targu Jiu cu afise in care foloseste sintagma USL pentru a se promova. "USL traieste!" scrie pe aceste afise, alaturi de mesajul "Mandri ca suntem romani!"

Crin Antonescu a reactionat fata de aceste afise, declarand ca e vorba despre "furturi de sorginte extraeuropeana"”.

Afișul este o mârlănie ordinară. Este de același tip cu afișele lui Traian Băsescu din 2009, cele în care ilegitimul Președinte amenința Parlamentul.

Să apere România la Bruxelles împotriva cui ? Împotriva celorlalte state membre ale UE ? Alături de cine ? Alături de Rusia ? Mare lucru de nu este așa din moment ce Victor Ponta și PSD au garantat infamului susținător al lui Putin, Martin Schulz, că îl susțin pentru candidatura de Președinte al Comisiei Europene.

USL trăiește !”, titrează orgolioși pesediștii. Care USL ? USL a fost format din PSD și ACD. Iar ACD era format din PNL și PC. ACD nu mai există, USL nu mai există. Există în schimb USD, făcătura politică formată din PSD împreună cu UNPR și PC la care s-a adăugat pentru guvernare UDMR. Cum naiba să mai existe USL când în actuala formulă de guvernare sunt aceleași formațiuni politice care au sprijinit pe Traian Băsescu din 2008-2009 ?! Lipsește PDL, este adevărat. Nici o problemă. PSD este pe cale să finalizeze preluarea tuturor structurilor de putere pedeliste cu ajutorul lui Traian Băsescu căruia îi fac o opoziție de fațadă, pentru a arăta poporului înșelat la referendum de către același PSD că ei, socialiștii, luptă cu trecutul. Iar sărmanii susținători ai socialiștilor hăhăie satisfăcuți în orgoliul lor de „luptători” împotriva „dreptei politice” și nu văd că PSD și gașca de la guvernare le destramă țara, că au început să practice același sistem de guvernare ca al nefericitului Boc cel fără noroc, că împreună cu Traian Băsescu și la concurență cu el duc țara de râpă.

Zău așa. PSD își face campanie după modelul rusesc. Minte de îngheață apele. Odioși.

2 comentarii:

ADRIAN spunea...

:) asta e ca zicala spusa pe dos. Pe cine lasi sa traiasca pana la urma te omoara :)

Crăciun Florin spunea...

Corect !