marți, 8 aprilie 2014

În viață încă, Băsescu se reîncarnează. În Victor Viorel Ponta !

Întâi am citit aici. Replici băsesciene la conferințele de presă de la Cotroceni în gura lui Victor Viorel Ponta la Palatul Victoria și cu alte ocazii.

Preiau de pe blog selecția făcută din blogul de mai sus:

- Sunteţi de la B 1 TV? Văd că dumneavoastră ştiţi deja tot. Aveţi răbdare, o să primiţi şi alte stenograme. Şi dumneavoastră, la B1 TV, şi Gândul şi cine mai trebuie.

- Trafic de influenţă de la mine din birou? Eu ştiam că domnul Duicu e foarte bun prieten cu doi colegi de-ai dumneavoastră de la B1…

- Dumneavoastră nu ştiţi ce vorbiţi. Şi nici măcar nu v-aţi plătit taxele la stat. Datoraţi 70 de milioane de euro… ( catre Realitatea TV )”.

Am mai găsit replicile și la Agerpres. Vor mai fi și la alte publicații.

Încet-încet, între Traian Băsescu și Victor Viorel Ponta nu va mai fi nici o diferență. Comportamentală, politică, de vocabular.

Încet-încet, Traian Băsescu va transfera în favoarea lui Victor Viorel Ponta totul. Băsescienii vor fi atrași ca muștele la ... de „noul om forte”. Semnele sunt clare. O mare parte dintre pedeliști au ales să migreze la PSD. Baronii locali afirmă, ritos, că „se întorc oile rătăcite acasă”. Ponta a dat ordonanța cu alegerile parlamentare pentru a permite și altor pesediști mascați în băsescieni să acceadă în Parlament în detrimentul partidelor parlamentare actuale astfel încât puterea girată de el cu ajutorul partidelor băsesciene UNPR și UDMR să crească cu sprijinul PMP.

Mi-am adus aminte. Cândva, prin 2005, Ion Iliescu recunoștea în Traian Băsescu pe urmașul lui ! Un Ion Iliescu cu ceva în plus. Mai multă determinare, mai mult aplomb, mai multă acțiune.

Răspunsurile date azi jurnaliștilor dar și în zilele anterioare, ne arată un „Băsescu” în renaștere. Un Băsescu cu chipul și vorba lui Ponta.

Păi, nu are dreptate Crin Antonescu când afirmă că adversarul PNL este PSD ?!

Niciun comentariu: