vineri, 29 mai 2015

Pe Geoană îl mâncă'n cur ca pe Zambilica.

Când ziceam și eu că lui Geoană îi vine ceva minte la cap, individul vrea să mă contrazică. Face gafă după gafă.

La Giurgiu s-a dat el mare și tare. La deschiderea filialei județene, ca să își impresioneze auditoriul și să mai agațe ceva simpatizanți a declarat cu nonșalanță (Agerpres - aici):

Orice partid are o perioadă de valabilitate și partidele tradiționale din România, în general, și PSD-ul lui Ponta, în particular, au ajuns la acest termen de expirare. E nevoie de suflu nou pe scena politică românească, de un partid construit diferit. PSRO are un proiect frumos, un proiect important, necesar pentru România, pentru județul Giurgiu și, în special, pentru democrație. Suntem un partid care răspunde așteptărilor și nevoilor de astăzi și de mâine ale cetățenilor României”.

Omul ăsta fie este prost, fie este tâmpit. Nu am cum să îl calific în urma acestei declarații. Fie, știu eu, nu cunoaște sensul cuvintelor pe care le folosește.

Valabil, în DEX, este definit astfel: 1. adj. Care este recunoscut, admis, acceptat ca fiind bun, adevărat, autentic.

Valabilitate este definit ca ceva care ca o calitate sau stare care îl face valabil.

După Geoană, toate partidele tradiționale - PNL, PNȚCD și PSD -, nu mai sunt valabile. Hait ! Să mori tu ?! Or fi valabile partidele noi înființate: PMP, UNPR, PSRO, PLR, M10 și câte or mai fi.

Individul calcă pe urmele lui Băsescu. Și bezmeticul ăla decretase că liberalismul este mort (în tandem cu prietenul lui Orban, de la Budapesta).

Creatura asta parcă ia ceva „fin” pe sub nas. Dat afară din PSD își face partid politic și cere „expiratului” PNL să îi devină partener. Cum naiba ?! Pentru PSD este cam un fel de partid al lui Tăriceanu pentru PNL. O căpușă care îi vânează nemulțumiții.

Pe ăsta îl mâncă'n cur.

A mai avut el niște ieșiri cu declarații aiuritoare la adresa PNL, imediat după marea uniune PDL-PSD la guvernarea din 2008-2009. Când Băsescu exalta de satisfacție că a dat poporului guvernul majoritar pe care acesta la cerut. Atunci, idiotul din fotografie a convenit cu Băsescu că PNL este un partid depășit și că în România trebuie să rămână doar două partide care să reprezinte stânga, PSD-ul condus de el și dreapta, PDL-ul condus de Băsescu. Citind tâmpenia de acum mi-am aminti de idioțenia din trecut.

Băsescu a ajuns un nimeni, personaj de can-can politic. Geoană mai are puțin și i se alătură. Idiotul la idiot trage.

De valabile ce sunt, toate gunoaiele politice formate ca urmare a orgoliilor unora cărora nu li se mai ajunge cu prăjina la nas vor rata alegerile de anul viitor. Nu poți să te naști în liga a IV-a și să ai pretenții la titlul primei ligi ! Ce naiba !

Niciun comentariu: