duminică, 7 iunie 2009

De ieri pana azi

Ieri a fost meciul cu Lituania. Razvan Lucescu a calcat bine. Nerelevant pe de o parte, cu potential pe cealalta parte. Meciurile cu Franta, Serbia, Germania, Italia, Anglia (!) sunt totusi cele care ne spun daca mergem in lumea buna sau ne tinem de prostii.

S-a terminat campania electorala. Cu scuze si acuze, cu mascari, PD-L si PSD si-au facut aranjamentele. Azi se vad. Turismul electoral si votul dublu sunt in floare. Are dreptate Antonescu care indeamna lumea la vot pentru a distruge facatura pesediso-pedelista cu furtul electoral.

Acum urmaresc stirile la Realitatea Tv si Cotidianul. Se pare ca PSD si PD-L sunt gata sa treaca la brat in barca UE, cu cate aproximativ 30% din voturi. Si asta in conditiile furturilor reclamate si uneori dovedite. PNL se misca intre 16 si 19%. Poate va ajunge la 20% sau peste, daca vor iesi liberalii la vot. Ramane cu mare semn de intrebare iesirea la vot in fieful PD-L, jud Ilfov, si in Constanta, fieful PSD. Nu mai spun de bucuresteni. Dar poate ... cine stie, vor iesi la vot si ceilalti, acum cand se contureaza posibilitatea ca EBA, Vadim si Becali sa ajunga in PE !

2 comentarii:

Deceneu spunea...

Noroc ca ai postat pe blogul lui Mihai Voicu, ca asa am aflat ca ai blog.
In urma cu 3-4 ani eram comentator activ pe cotidianul impotriva votului uninominal (Gheorghe).
Despre fraudele electorale poti gasi doua subiecte la mine pe blog, si unul la Dan Andronic.
Despre scorul PNL e de discutat. Erorile se platesc.

Crăciun Florin spunea...

Salut Deceneu. O sa ma uit la blogul tau si o sa-l adaug la mine. Mai discutam.