vineri, 6 martie 2015

Dreptate până la capăt ! Alina Gorghiu la Satu Mare.

Agerpres (aici). Alina Gorghiu la Satu Mare a reafirmat voința și putința PNL de a face în așa fel încât traseiștii dragnisto-pontiști să își piardă mandatele.

Într-o conferință de presă, Alina a punctat fără posibilitatea interpretării deciziei PNL:

PNL, prin grupul de senatori, va face tot posibilul ca legile și deciziile Curții Constituționale să fie respectate și anume Ordonanța 55, cunoscută în limbaj popular ordonanța care legiferează traseismul. Din păcate, în Camera Deputaților, în ciuda deciziei Curții Constituționale, PSD-ul, în campania electorală dând această ordonanță, a ignorat voința electoratului de la urne, din 2012, a considerat că este cazul să nu ia deloc în discuție cele reglementate de Curtea Constituțională și nu a reglementat efectele în sensul pierderii mandatelor aleșilor locali”.

În Senat, eu am convingerea că lucrurile se vor schimba, aștept să fie pe ordinea de zi a Comisiei Juridice această ordonanță, știm foarte bine ce avem de făcut, știm foarte bine că propunerea noastră este aceea de a reglementa efectele în sensul pierderii mandatelor aleșilor locali care au migrat politic și vă pot asigura că, în condițiile în care nu va ieși în acest fel din plenul Senatului, PNL va contensta la Curtea Constituțională noua alege, tocmai pe motivele indicate de mine, că nu se respectă voința electoratului și că se ignoră o decizie a Curții Constituționale care spune foarte clar cum a încălcat PSD-ul legea”.

Pas cu pas, acțiune cu acțiune, corecție după corecție. După debandada băsesciano-pedelistă este cazul să facem curățenie și în troaca pesedistă. De fapt, acesta este rolul omului politic aflat în slujba țării. Să împiedice, când se poate, derapajele politico-administrative, să preia puterea de la nevolnici, să repare ce au stricat tembelii și să aplice regulile bunei guvernări în folosul cetățeanului. Simplu.

Niciun comentariu: