vineri, 10 iulie 2015

O campanie murdară „a la Victor Ponta” și PSD pe tema „ordonanței demnitarilor”.

DCNews (aici). Gabriel Oprea lămurește situația. Obligat. A căzut la mijloc. Este luat de „prostul satului”. Jucat de Ponta și PSD.

Victor Ponta este autorul ideii de majorare a salariilor demnitarilor. Ca să nu pară că sunt prea mulți - ideea era să acopere 71 de demnitari -, a renunțat la o parte și au rămas 48. Oprea spune că Guvernul este co-inițiator. Să îmi fie cu iertare dar nu prea cred. Guvernul are mulți, mulți membri. Este evident că ideea a fost a cuiva care a impus-o beneficiind de o poziție de forță.

Ieri, la România Tv, se chinuiau să „încarce vina” în spinarea lui Iohannis. După mințile tulburi ale jurnaliștilor acestui post TV, „Iohannis i-a cerut lui Oprea” să dea ordonanța. Răzvan Dumitrescu, la Antena 3, este mereu pe poziție. Cum se ițește posibilitatea să se mai arunce un hârdău cu rahat în direcția lui Iohannis, apare și el cu fel și fel de interpretări idioate.

Oprea spune:

Miniștrii Muncii, Finanțelor și Justiției au susținut această ordonanță, iar poziția lor se regăsește în stenogramele ședinței de guvern. Miercuri dimineața, când a venit la guvern, l-am informat pe Victor Ponta în legătură cu ordonanța, iar el a avut rezerve ca decizie politică, în sensul că nu avea certitudinea că șeful statului își va arăta susținerea față de adoptarea actului normativ”.

Se pare că s-a lămurit și cu „complicitatea” lui Iohannis.

Jegoșii care au făcut mizerie informativă ar cam trebui să își tragă palme în fața oglinzii. Sunt niște jeguri.

Niciun comentariu: