vineri, 24 martie 2017

Halucinant ! Teroristul de la Londra a fost ucis doar din întâmplare !


Independent relatează o informație șocantă, pentru mine cel puțin. Polițiștii britanici nu sunt înarmați. Începând cu anul 2010, au fost reduse constant armele din dotarea polițiștilor britanici. Polițistul ucis era neînarmat !

Dacă nu era, din întâmplare, prin preajmă, un ofițer de protecție a unui parlamentar, nu este exclus ca atentatorul să fi reușit să ucidă și pe ceilalți polițiști și să intre în clădirea Parlamentului. Cine știe ce se mai întâmpla și pe acolo.

Când terorismul este prezent pe stradă, când ai, ca țară, experiența actelor teroriste, să îți dezarmezi poliția ... este deja o problemă gravă pentru politicienii care au decis astfel de măsuri. Sunt demenți !

Nu știu cum s-a ajuns la o astfel de situație, știu că și la noi, sub presiunea unor așa-zise asociații umanitare, dar și a unor guverne „măcinate de umanism”, se ajunsese la dezarmarea polițiștilor care aveau ca „armă” uniforma. A, să nu uit, era în legea penală un plus de pedeapsă pentru îngrozirea agresorilor care ar încerca să ucidă un polițist !

Încep să îmi pun serios problema existenței unor organizații așa-zis umanitare. Nu cumva scopul lor este distrugerea populațiilor native ? Acum acuză statele că nu primesc „refugiați” când, de fapt, peste 90% dintre imigranți sunt economici.

Polițist neînarmat trimis să fie ucis pe stradă, la poarta Parlamentului, pentru ce ? Ce valori erau protejate prin astfel de măsuri ?

Niciun comentariu: