duminică, 19 martie 2017

Ptiu, drace ! Se încing spiritele ! Iese cu cafteală ?


Se sloboziră la gură.

Am asistat in prima parte a Delegatiei Permanente la cateva comentarii facute de colegul meu, Daniel Constantin, care si-a declarat nemultumirea in legatura cu modul in care functioneaza in momentul de fata ALDE si a iesit din sala in mod clar demonstrativ. Am si eu o serie de nemultumiri legate de functionarea ALDE, hai sa spunem nu numai in ultima perioada, ci de o buna bucata de vreme. Relatia care a functionat o buna perioada colegial a inregistrat o prima sincopa in momentul in care au fost alegerile parlamentare si au am fost pur si simplu santajat de Daniel Constantin in legatura cu anumiti colegi care urmau sa candideze pe listele de la parlamentare, cu care nu eram de acord (...). Discutia a fost una foarte transanta si i-am spus ca, daca eu nu accept, atunci ajungem intr-un impas si nu putem sa depunem listele la alegerile parlamentare, deci ALDE sa nu functioneze. Si el mi-a spus ca nu are nicio problema in acest sens”, a afirmat Tariceanu, la finalul Delegatiei Permanente a ALDE.

Este rusinos ca domnul Tariceanu sa vorbeasca despre santaj atata timp cat el este cel care s-a luptat ca persoane cu probleme penale sa isi gaseasca loc pe listele partidului pentru alegerile parlamentare. Din pacate, domnul Tariceanu a pus pe masa ALDE si pe masa Guvernului interesele sale si ale unui grup restrans de influenta”, a afirmat Daniel Constantin, intr-un comunicat de presa.

Hait !

Constantin a amenințat că va ataca în instanță convocarea acestei delegații permanente a ALDE și deciziile luate.

Se rupe ALDE ? De ce ? Doar ambii vor lângă infractorul Dragnea ! Este o încercare a inculpatului Tăriceanu de a prelua conducerea ? Simte inculpatul Tăriceanu că pierde ceva ? Sau este forțat de alți infractori și inculpați din Parlament cu insigna ALDE în piept să dea de pământ cu Constantin și susținătorii lui pentru zile mai liniștite după ce Tăriceanu va merge ...

Se pare că indivizii ăștia se iau în mod serios la bătaie. Să urmărim „partida” !

Sursa: HotNews.

Niciun comentariu: