duminică, 16 iulie 2017

Cristian Bușoi vrea să trezească bucureștenii. Gabriela Firea are vorbe dar nu are realizări

În fine, Cristian Bușoi a început o campanie în București pentru a arăta realitatea unei guvernări vorbită la televizor de Gabriela Firea și „voluntarii” ei dar mai puțin realizată. Este foarte bine. Este un început. Dar mai este „până departe” !

Dragi colegi,

Am lansat, astăzi, alături de colegii din PNL București o campanie de informare despre nerealizările administrație PSD din București, condusă de doamna Firea. PNL trebuie să fie vocea bucureștenilor și să le apere interesele. Este important ca bucureștenii să știe ce nu funcționează cu adevărat în administrația condusă de doamna primar și ce poate face PNL mai bine. 

M-am bucurat să mă întâlnesc, astăzi, cu bucureștenii, să vorbim despre ce cred ei că ar trebui îmbunătățit în Capitală și despre viziunea pe care o are PNL București pentru dezvoltare. Împreună cu echipa mea de la PNL București am identificat cele mai bune soluții pentru: eficientizarea RADET și scăderea facturii la întreținere, pentru decongestionarea traficului și reducerea poluării din București (cea mai poluată capitală europeană) și, nu în ultimul rând, pentru a face ca administrația să fie funcțională, să lucreze în folosul cetățeanului și nu un SRL plin de politruci, cum a reușit să facă doamna primar.

Acum, deși nu a mișcat un deget pentru dezvoltare și bunăstare, doamna Firea nu își asumă nimic și continuă, în cel mai cinic mod, cu pomenile și campaniile de PR, care denaturează realitatea, amăgind populația. Iar rezultatele "performanțelor" sale se văd: dezastru în trafic, dezastru în rețeaua de termoficare și pandelizarea administrației Capitalei. 

PNL trebuie să atragă de partea sa liderii de opinie pentru ca mesajele PNL să ajungă la cât mai mulți oameni; de la jurnaliști, bloggeri, lideri cu influență în dezbaterea publică, până la prieteni și vecini, cu toții trebuie implicați în dezbaterea publică pentru dezvoltarea Capitalei, alături de PNL București.

Cu prietenie,

Cristi Bușoi

De acord. Absolut de acord. Numai că acest început trebuie continuat. Nu doar la nivelul organizației centrale, PNL București, ci la nivelul fiecărui sector. Pentru că bucureștenii stau în cartiere iar viața lor este influențată de condițiile oferite de cartierul în care locuiesc. Eu sper să văd astfel de acțiuni desfășurate și pe cartiere, în fiecare sector al Bucureștiului de către organizațiile PNL de sector. Fiecare acțiune cu informații specifice zonei respective ! Normal ar trebui să existe informațiile necesare. În fiecare consiliu local de sector avem reprezentanți. Este adevărat că sunt puțini, pentru că s-au obținut puține locuri la alegerile locale de anul trecut, dar încă mai avem reprezentanți ai PNL în administrația publică locală !

Sper să nu fie doar o acțiune bifată ! Cu o floare, nu se face primăvară. Și, încă ceva, vorba unui prieten, oferirea „cu talent” a unor materiale promoționale nu aduce succesul !

Niciun comentariu: