miercuri, 9 ianuarie 2019

Coșmarul administrației conduse de Gabriela Firea

Consilierul PNL Ciprian Ciucu, avarie RADET și Gabriela Firea, primarul general
Administrația Firea a Bucureștiul „crapă”. Din toate încheieturile. Bucureștiul se inundă, taxele plătite de bucureșteni se duc aiurea, pe circ și spectacole pentru glorificarea primăriței, pentru biserici și evenimente religioase când ar trebui să meargă către investițiile urgente, vitale pentru facerea sau refacerea infrastructurii capitalei. Bucureștiului îi „crapă” fundația! Terenul pe care stă Bucureștiul se degradează. Ceas de ceas, zi de zi, an de an. Ce nu se face la timp, va costa de câteva ori mai mult în viitor. Iar viitorul nu o are pe Gabriela Firea printre decidenții Bucureștiului.

Consilierul general al PNL, Ciprian Ciucu, unul dintre candidații PNL la primăria generală a Capitalei trage semnale de alarmă. Bazate pe realitate. Într-un articol din Adevărul este dezvoltată o postare a acestuia pe contul de Facebook. Preiau și eu semnalele. Normal, am popularizat postarea lui Ciucu pentru că informarea corectă a celor care trăiesc în București este o necesitate. Uriașă! Gabriela Firea a avut susținători pentru că „este frumoasă, știe să vorbească la televizor, este credincioasă ...”. A fost votată pentru că a plăcut unor oameni care nu aveau habar de administrarea unui oraș. Nenorocirea a fost absenteismul de la vot care a favorizat câștigarea alegerilor locale de această catastrofă administrativă cu chip de om. De peste doi ani de zile Bucureștiul află cum nu trebuie administrat un oraș! Jaful organizat de Gabriela Firea și clica adusă de ea de la Voluntari au distrus viitorul apropiat al Bucureștiului. În viitorul apropiat, că vor sau nu, bucureștenii vor plăti dublu serviciile municipale, asta doar dacă vor avea mintea la locul ei și vor alege pentru viitor, vor alege un candidat care știe ce este Bucureștiul și cum poate fi condus. Iar PNL va pune la dispoziția bucureștenilor cea mai bună opțiune pentru ei. Una dintre ele este Ciprian Ciucu!

Dar să revin la declarațiile lui Ciucu.
„Gabriela Firea, lasăţi concertele si spectacolele şi planificaţi investiţii serioase! Chiar dacă speraţi că nu va crăpa de tot în timpul mandatului dvs, nu veţi scăpa de răspundere!“
„Eu, către primarul Firea: «Sunteţi conştientă de faptul că apa fierbine pierdută de RADET - adica mai mult de o mie de tone PE ORA - afectează solul pe care sunt casele, blocurile, şcolile, spitalele şi strazile din Bucuresti?». 
Comentator bine intenţinat (nu trol): «1000 tone/h? Cred ca e o mare exagerare». 
Eu: «Hold my beer…». Adevărul este este mult mai crunt. Azi s-a ajuns la 2000 de tone pe oră, pierderi! 
Fără investiţii reţeaua RADET a ajuns un aşa ciur încât, ca să ajungă căldura în case, trebuie crescută presiunea. Iar când creşte presiunea apar alte şi alte avarii. E un cerc vicios. 
Gabriela Firea, lasăţi concertele si spectacolele şi planificaţi investiţii serioase! Chiar dacă speraţi că nu va crăpa de tot în timpul mandatului dvs, nu veţi scăpa de răspundere!“, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.  
Să observăm că oamenii au impresia unei exagerări. Ei bine, nu este o exagerare. Luați în calcul câteva elemente. Mărimea orașului, întinderea rețelei de canalizare, transport de apă rece și apă caldă, numărul de locuințe racordate la rețeaua de termoficare, numărul locuitorilor care folosesc apa caldă pentru încălzire, îmbăiere, spălarea vaselor, spălatul de zi cu zi etc. Peste toate, luați în calcul vechimea rețelei RDET și, mai ales, lipsa investițiilor administrațiilor anterioare (nu mai spun de administrația Firea!) pe rețea. Rețeaua este bătrână, ruginită, depășită, nu este capabilă să susțină cererile populației și ale economiei capitalei. Iar asta va costa enorm pentru că nu au existat acțiuni concrete de a o dezvolta, pe de o parte și de a o reface pe cea învechită, pe de altă parte, în cadrul unui program multianual care să nu depindă de mofturile unei administrații politice temporare. Nu mai dezvolt că intru în altă zonă și deja mă apucă dracii. 😂

Niciun comentariu: