miercuri, 23 ianuarie 2019

Coșmarul Viorica Dăncilă la Bruxelles. Acum vrea să combată Holocaustul și să îmbogățească limba

Viorica Dăncilă la ceremonia dedicată Zilei Internaționale de Comemorare
a Victimelor Holocaustului, Bruxelles
”În luna martie 2019, vom organiza un eveniment care-și propune să contribuie la sprijinirea combaterii negaționalismului și a Holocaustului, prin reuniunea la București a reprezentanților celor mai relevante muzee guvernamentale din Europa și nu numai, în domeniul istoriei Holocaustului.”

Coșmarul continuă. Viorica Dăncilă ... este un coșmar exportat de coaliția PSD-ALDE-UDMR pe marile scene politice ale lumii.

Acum își propune să combată Holocaustul în Europa, prin acțiuni în România! Pentru a fi și mai „teribilă”, a inventat un nou cuvânt pentru limba română: „negaționalismul”!

Bine, putem încerca să o înțelegem. Punerea întrebărilor și căutarea răspunsurilor ajută la menținerea activității creierului. Chiar și atunci când ne aplecăm asupra absurdului lingvistic.

Ce a gândit „madam”?! Vrea să combată „naționalismul”? Vrea să combată „negaționismul”? Cred că s-a gândit la amândouă și le-a combinat. Și a ieșit capodopera. Păi, de ce nu a continuat cu „negaHolocaustul”?! Măcar să facă o treabă de la cap la coadă.

Sper ca membrii Academiei Române să nu o ia în considerare și din cauza unor interese meschine să ne trezim  cu noi cuvinte adăugate dicționarului român ca urmare a „creațiilor” Vioricăi Dăncilă. Atât mai trebuie să ajungem la situația absurdă să adăugăm la marii noștri înaintași, la cei care au construit limba „cea română” pe Viorica Dăncilă”! 😂😂😂

Niciun comentariu: