duminică, 21 iulie 2013

Transferul „legal” de la PDL la Mișcarea Populară. Tipic băsescian.

Presa anunță: 22 de primari PDL din Argeș au anunțat că trec la Mișcarea Populară. Simplu.

Numai că acțiunea este mârșavă față de PDL. Pentru că președintele PDL Argeș, Mircea Andrei, împreună cu „coledzii”, îi vor da afară din PDL pe primari (pentru ca aceștia să nu își piardă posturile) apoi își vor da și ei demisiile. Vasile Blaga va rămâne „cu ea” în mână.

Intuiesc că schema va fi urmată de toate organizațiile PDL aservite, încă, lui Băsescu. Organizația locală îl dă afară din partid pe primar, apoi membrii își dau demisiile din PDL și, uite așa, încet-încet, Mișcarea Populară va avea primari, consilieri locali și tot tacâmul pentru a conta ca partid. PDL se va scufunda încet-încet. Oare câți oameni din PDL pot fi considerați ca onești ?

6 comentarii:

ADRIAN spunea...

se aplica povestea biblica: daca ai sa gasesti 50 de oameni onesti ramane partidul ... nu cred ca sunt 50 ... dar daca or fi 5 onesti ...

Crăciun Florin spunea...

Adrian,

Nici eu nu cred.

ADRIAN spunea...

si cum nu s-or gasi 50 de drepti si oricum PDL ar trebui sa fie o Sodoma a politicii romanesti, propun ca in stalp de sare sa fie preschimbat Vasile Blaga :)

Crăciun Florin spunea...

Îi dai valoare lui Blaga. De fapt o pierde. Sarea este prea valoroasă.

ADRIAN spunea...

Povestea biblica prevede un personaj transformat in stalp ... Daca sarea nu e buna atunci nu ramane decat sa-l transformam in stalpul infamiei :) Oricum o merita dupa mizeriile pe care le poate scoate pe gura in ultima vreme, de cand e sef de partid.

Crăciun Florin spunea...

OK