marți, 18 noiembrie 2014

Doi profesori de ... liceu. Primul domn și prima doamnă a țării !

O stare a excelenței prin propriile merite și o stare de normalitate.

Avem la Cotroceni o nouă echipă. O echipă a clasei de mijloc, profesorii de liceu. Are importanță faptul că avem la vârf reprezentanți ai clasei de mijloc ? Vom vedea în timp.

Pentru început, rămân la ideile lui Iohannis. Din ce a declarat el până acum, din programul PNL pe care l-a susținut la aceste alegeri, prioritatea lui este dezvoltarea economică a României în condițiile unui stat de drept puternic și a unei Justiții independente. Lui Iohannis îi lipsesc însă instrumentele de putere, în afara celor prezidențiale, pentru a-și pune în aplicare programul. Acestea sunt încă în mâna corupților de la PSD.

Această imagine va deveni reprezentativă. Vor mai fi și alte imagini, normal. La Cotroceni a ajuns un profesor de liceu. Are cultura organizațională a acestei categorii socio-profesionale. Are o mai bună înțelegere față de sistemul de învățământ de unde se pleacă la dezvoltarea unei țări. Are voința și experiența dezvoltării. Are înțelegere față de problemele omului de rând. Acum are și puterea pentru a le aduce în prima linie a interesului național.

Îmi place. Primul domn și prima doamnă a țării sunt profesori de liceu !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu te mai urmaresc, esti jenant de lingusitor cu noul zeus, cel lipsit de merite si competente pentru orice functie, arogant si necinstit. Cine vede o lumina in el, sa vada de unul singur.

Crăciun Florin spunea...

Nu mă mai urmări. Dacă asta vezi în ce postez, asta vezi.