joi, 22 ianuarie 2015

CCR intră în rând cu „lumea”. Judecătorul Toni Greblă a comis niște „țigănii”.

Asta nu s-a mai întâmplat. Judecător de la CCR adus cu mandat la DNA pentru „țigănii” penale.

Mediafx (aici). Cu actualizări.

Încep să fiu obișnuit cu acțiunile DNA. Fără ceva la bază, procurorii nu acționează.

Am reținut de la Toni Greblă că omul de afaceri Ion Bârcină i-a dat o mașină, un telefon cu abonament pe o firmă și alte alea ca membru al familiei. Este finul judecătorului. Aici mi-a căzut fisa. Dacă omul de afaceri condamnat deja, în alt dosar, la 4 ani închisoare, este membru al familiei, tu ce dracu cauți la CCR ?!

Toni Greblă este la CCR din partea Senatului. Acolo unde PSD și-a tras majoritate cu sprijinul lui Tăriceanu !

Nu știu ce va ieși la lumină. Prezumția de nevinovăție nu este un dat, este o stare relativă. Azi ești nevinovat, mâine te ciripește un prieten și te califici pentru niște ani de pușcărie.

După ce și CCR a intrat „în linie dreaptă”, sunt tare curios cum vor evolua lucrurile. Zilnic, dar aproape zilnic, pică câte o „tradiție” politică locală. Nimeni nu mai are intangibilitatea asigurată. Nu este greșit să mă gândesc că este posibil ca să vedem și un premier în funcție invitat la DNA. Tânăr băiatul însă tare promițător.

2 comentarii:

acuvio spunea...

Citind acuzaţiile m-am tăvălit de râs. Să folosească o maşină, să folosescă un telefon, ceva aracet pentru afişe electorale? Orice consilier local, scutelnicii lor plasaţi prin consiliile de administraţie prin firme locale probabil îşi fac cruce. Este groasă, ce naiba o fi dat în schimb pentru aceste tentaţii la care nu s-a putut abţine? Pentru aşa ceva la noi abia obţii un răspuns la bună ziua. De urmărit subiectul :)

Crăciun Florin spunea...

Influență. Se pare că l-a invitat pe fin la Parlament pentru ca acolo, acesta, să poată discuta cu diferiți alți parlamentari cu influență ! dacă nu or fi mai multe.