joi, 29 ianuarie 2015

Elena Udrea a trecut la ... pas cu pas.

Imaginea este pusă în circulație de cei de la DCNews. Este bună și aici. Chiar foarte bună.

Mediafax (aici). Elena Udrea dusă la DNA și acuzată de spălare de bani și fals în declarațiile de avere. Hait ! Ca să vezi poveste !

Presa și „lumea bună”, cunoscătoare în ale „mișcărilor obscure”, a tot prevestit evenimentul. Cumva era la mintea cocoșului. Și la mâna lui Cocoș ! Mai ales a foștilor complici. Ei bine, „contabilii” lui Cocoș au păcălit-o. Ca să vezi ! Nu i-au spus ce mânării contra legii comite soțul, astfel că ea a fost privată de informații care să îi asigure niște declarații de avere corecte. Acum este acuzată de declarații false. Bașca, este acuzată și de spălare de bani. Normal. Din moment ce ai știut manevrele cocoșești, ai profitat de ele, ești autor la fel cum este Cocoș, poate complice, oricum ești beneficiar direct al infracțiunilor.

Individa este o „răzbunătoare”. Este scrisă caracteristica în gena ei. Să nu uităm „bilețelul roz”, cel de la care a plecat un lung și păgubos, pentru ea și Băsescu, război rece cu liberalii. De aceea îndrăznesc să cred că ea va „colabora” cu procurorii DNA pentru a fi extinse cercetările și la alți foști parteneri de afaceri necurate dar și asupra unor adversari politici. Va fi circ.

Parcă văd că și Băsescu va fi chemat la DNA. Poate nu pentru licențele purtătoare de comisioane grase din banii bugetului de stat, dar pentru primirea de foloase necuvenite pentru diferitele lui campanii nu este exclus. Cei adunați de DNA devin, pe zi ce trece, mai activi și mai dornici de colaborare. Iar procurorii devin mai atenți, chiar mai doritori de noi informații. Le-o fi ajuns și lor cuțitul la os. Fac treabă acum sau ... însoțesc clientela băsesciană la Poarta Albă !

Elena Udrea a trecut la mersul pe jos. Pas cu pas. Normalitatea ce se impune zilnic, după preluarea Cotrocenilor de către Klaus Iohannis, normalitate care încurajează Justiția și actorii ei să meargă „până'n pânzele albe”, permite salturile cu parașuta însă nu când este vorba despre guvernare.

Eu mă gândesc și la prietenul Ponta, al lui Udrea (normal). Plus la Dragnea. Procurorii ăștia îmi dau numai gânduri de genul ăsta. Pas cu pas.

Nu pot uita de maimuțăreala numită Partidul Mișcarea Populară. Un alt eșec politic al lui Traian Băsescu. Cine dracu se mai uită la ăștia după ce Băsescu și Udrea vor fi „colegi” la mititica ?! Plus alții și alții de prin acest partid care vor urma „dricul” cu „idealurile politice ale lui Băsescu”.

Deja, unii membri de seamă ai PMP și susținători ai lui Băsescu au început să îngroașe rândurile UNPR și să promoveze pe Victor Ponta. Deh, valori politice băsesciene.

Niciun comentariu: