joi, 6 decembrie 2018

PSD taie pensiile în 2019 și introduce bugetul de austeritate. Incompetența „își cere” drepturile

Teodorovici confirma taierea pensiilor in 2019 si bugetul de austeritate!

Legea in vigoare ar creste punctul de pensie din IANAURIE 2019, conform formulei cu aproximativ 14%!!!. Punctul de pensie ar creste de la 1100 lei la 1254 lei la 1 ianuarie 2019.

Dar PSD+ALDE au distrus economia si NU MAI VOR sa aplice legea in vigoare. OUG, confirmat public de asa zisul ministru al finantelor, promite cresterea punctului de pensie din SEPTEMBRIE 2019 cu 15%. Punctul de pensie, promit acesti mincinosi, creste de la 1100 lei la 1256 lei. Cine ii mai crede? Nu spuneau ei ca si salariul minim creste de la 1 Noiembrie?

Nu pot sa mai ascunda dezastrul si taie pensiile.

Astfel, guvernul taie punctul de pensie in 2019 cu 1224 lei(sau 102 lei pe luna)!!!! Atat pierd pensionarii la punctul de pensie in 2019. Si ei sunt pusi de PSD+ALDE sa plateasca costul guvernarii dezastruoase din ultimii doi ani. Asta daca il mai cresc in septembrie. S-ar putea ca atunci situatia sa fie atat de grava la nivel global incat PSD+ALDE sa vina cu o noua taiere.

Fara aceasta golanie deficitul bugetar sare de 3%, asa cum este scris negru pe alb in proiectul de OUG.

Sa recapitulam.

PSD+ALDE taie pensiile in perioada cea mai vulnerabila pentru acesti cetateni. Pensionarii acum sunt nevoiti sa sa imprumute pana in septembrie pentru a acoperi cresterile de preturi care nu sunt compensate cu cresterea punctului de pensie. Si chiar si asa, ramane un lucru cert: in 2019 punctul de pensie este taiat cu 1224 lei pentru PSD nu aplica legea in vigoare.

#RomaniaFaraPSDsiALDE #2020RomaniaLiberala #RomaniiTrebuieSaStie

***

Când economia nu mai poate susține avalanșa de pomeni electorale a coaliției PSD-ALDE, cineva trebuie să plătească. Senatorul PNL Florin Cîțu ne pune această analiză la dispoziție pe Facebook. Este ușor de înțeles totul. Pensionarii vor fi cei mai afectați. Afirmația este rațională. Pensionarii nu mai pot munci! Vârsta, bolile degenerative îi împiedică să desfășoare o activitate lucrativă din care să își poată asigura existența. Iar pensionarii aflați la limita minimă a pensiei, cei care au o pensie sub nivelul punctului de pensie, pentru că așa au gândit alți politicieni cu ani în urmă, vor fi muritori de foame. Pentru că producătorii, comercianții și serviciile comunitare nu vor scade prețul bunurilor și serviciilor vitale pentru viața umană!

Să nu îi mai aud pe cei care reclamă tăierea pensiilor și salariilor pe timpul guvernării Băsescu-Boc! Să vedem în ce țară trăim acum! Stând cu gândul doar la anii 2010-2011 nu vom avea burta plină. Este timpul ca aceeași încrâncenare cu care am condamnat o guvernare abuzivă atunci să o folosim pentru a condamna actuala guvernare criminală. Dacă nu suntem preocupați de ziua de mâine, vom constata că nu mai putem trăi decent. Actuala guvernare este mult mai nocivă decât fosta guvernare PDL atât de criticată.

Niciun comentariu: