miercuri, 19 august 2009

La "Stirea zilei", Antena 3

Ieri am "stat" pe televizor. Evenimentele s-au succedat ametitor. Alaltaieri s-a intervenit masiv de catre Udrea si sustinatorii acesteia pentru atacarea Comisiei de Ancheta a Camerei Deputatilor si cererile insistente pentru desfiintarea acesteia. Parca au intrat in anul mortii.

Singura emisiune care mi-a placut a fost "Stirea zilei". Invitati: Cristian Diaconescu, Cristian Preda si Ludovic Orban. Gabriela Vranceanu Firea a reusit sa mai taca putin. Astfel am putu sa ved si sa aud exprimari decente, la problemele zilelor de azi. Concluzia este una singura. Udrea o da "pe dupa duda". Incearca sa cucereasca initiativa in "razboiul" pe care la declansat singura. Vrea o rezolvare politica la faptele cu continut infractional pe care le-a savarsit pentru propria promovare politica. Presa nu o lasa. Nu o lasa pentru ca nu ii mai tine partea.

Fac o precizare. Cristian Preda s-a comportat decent. Neavand adevarul de partea lui si-a dat cu parerea. O voce izolata in randul corului de pupini basescieni care se "oripilau" pentru "continutul absolut scandalos si tendentios" al discutiilor din Comisia Camerei. Au excelat in balarii verbale Boureanu, Patrasconiu, Ioan Olteanu, Roberta Anastase, Lificiu si altii.

Niciun comentariu: