duminică, 27 octombrie 2013

Ridicolul și penibilul trebuie să aibă limite.

Agerpres. Crin Antonescu despre declarațiile lui Geoană la emisiunea „După 20 de ani”: "Dați-mi voie să nu comentez nimic despre Mircea Geoană, despre declarațiile sale. Fac doar o constatare generală, nu legată de Mircea Geoană: ridicolul și penibilul trebuie să aibă limite".

Corect. Mai zilele trecute, Mircea Geoană a răspuns invitației celor de la Evenimentul Zilei unde s-a umplut de ridicol.

O fi sau nu o fi ?! O fi Mircea Geoană cavalerul tristei figuri sau emisarul PSD pentru treburile murdare, treburi care pregătesc o încălcare a unui contract politic ? Nu știu. Iar dacă cei din PSD, prin purtătorii „legali” de cuvânt, fac o afirmație că Geoană vorbește în nume propriu, nu îi cred. Au apărut prea multe „luări de poziție” anti-Crin Antonescu și anti-PNL pentru a mai fi crezuți pe cuvânt, așa, doar pe vorbe.

La această declarație se mai adaugă cea potrivit căreia Crin Antonescu afirmă, clar, că nu știe care va fi poziția PSD cu privire la candidatura la alegerile prezidențiale. Dacă nu era foc, nu apărea vorba. Consideră însă că PSD va respecta contractul cu PNL. Consideră. Dar PSD este capabil să îl respecte. PNL și l-a respectat și îl respectă.

Dubii multe. Este normal ca în PSD să existe personalități cu inițiativă, așa cum sunt și în PNL, dar este tot la fel de normal ca un contract să fie respectat. Presa îmi aduce tot felul de informații, de mai peste tot în țară, despre poziții anti-PNL ale liderilor locali. Iar la PNL s-a statuat că cei care își mai atacă colegii din USL, în special pe Victor Ponta și Guvernul vor avea de suferit. Va mai rămâne în picioare regula ? Nu știu. Dar poate este mai bine să lăsăm PSD să intre în gura lumii ca spărgător al USL !

Niciun comentariu: