marți, 29 octombrie 2013

Un altfel de Președinte. Pesediștii vor trebui să înțeleagă. Nu doar ei.

Crin Antonescu la Focșani:

Pentru mine, candidat declarat al Uniunii la Preşedinţia României, îmi construiesc prin acţiunile mele, prin poziţiile mele publice, acea formulă pentru un alt preşedinte, cum am promis României”.

Mai pe înțelesul celor care nu prea vor să înțeleagă, în special din PSD: Crin Antonescu își construiește poziția de Președinte al României care nu este parte a unui sistem politic. Al USL, de exemplu. Nici măcar al PNL. Nu mai spun de gureșii „dreptaci” de mântuială cu accente băsesciene.

Crin Antonescu vrea să fie „un altfel de președinte”. Nu jucător (?!) ca Traian Băsescu. Un Președinte care va respecta Constituția, care nu va face jocuri politice partizane, care va urmări interesul național așa cum este exprimat de alegători la vot. Pentru că interesul național se exprimă la vot odată cu alegerile parlamentare. Atunci, populația alege: guvernare social-democrată, liberală sau dictatorială. Acela este interesul național și nu gargara cu pioneze a celui ajuns, temporar, la o demnitate publică.

Ar trebui ca socrul Sârbu, aiuritul Geoană, tot felul de lideri de la nivel central și local ai PSD, unii lideri ai PNL dar și mulți, mulți alții să priceapă acest lucru.

Crin Antonescu nu vrea să fie perceput ca un Președinte al unui sistem ci al unei națiuni.

Niciun comentariu: