miercuri, 11 februarie 2015

Elena Udrea la final de „mandat”.

Udrea în cătușe. O imagine dorită de mulți, mult prea mulți români pentru a nu fi evidențiată la categoria „evenimente pozitive”.

Despre vinovățiile Elenei Udrea vorbesc procurorii în rechizitoriile lor. Și vorbesc ! Vorbesc având la bază declarații ale apropiaților Elenei Udrea, documente puse de aceștia la dispoziția procurorilor, evenimente povestite de aceștia cu trimiteri la locurile unde aceste evenimente au avut loc și cu posibilitatea verificării afirmațiilor. O mostră care susține cele de mai sus este aici, la Mediafax.

Este doar o parte din „activitatea” ministrului Elena Udrea. Alte părți sunt în același dosar precum și în altele unde Elena Udrea este fie cap de afiș, vedetă, fie coautor, fie complice, fie beneficiar ilegal.

Arestarea preventivă a Elenei Udrea înseamnă nu doar ducerea ei în fața Justiției, unde va da socoteală pentru toate tâlhăriile comise, înseamnă mai mult. Înseamnă o definire a regimului Băsescu. Înseamnă o confirmare a caracterului infracțional al acestui regim. Înseamnă că noi, mulți, foarte mulți oameni, am avut dreptate de-a lungul timpului când am calificat regimul Băsescu ca fiind o tiranie, un regim mafiot.

Sincer să fiu, îmi doresc ca DNA să aibă posibilitatea, ca urmare a cercetărilor pe care le face, să ducă în fața instanțelor de judecată pentru a răspunde pentru faptele lor infracționale și pe Traian Băsescu, Emil Boc dar și pe alții care au contribuit la punerea în operă a regimului mafiot băsescian.

Când mă gândesc că la un moment dat această panaramă era băgată în manualele elevilor ca femeie importantă a societății românești, ca model pentru copii mă apucă toate alea. Poate ar trebui acum să îi vedem și pe cei care au încercat să distrugă mintea copiilor cu falsuri de acest fel.

Procesul penal al Elenei Udrea va trebui folosit pentru a arăta adevărata față a regimului Băsescu. Regimul de teroare instaurat de Băsescu, numit austeritate, a constat, de fapt, în deturnarea fondurilor bugetare pentru a satisface lăcomia clicii mafiote care îl înconjura. Să ne amintim de fondurile la dispoziția Elenei Udrea și la modul cum au fost folosite. Să constatăm că acele fonduri s-au dus pe apa sâmbetei. Nu au produs nimic, nu au creat locuri de muncă și nici nu au favorizat întreprinderi lucrative, cele care de fapt fac banii, au creat doar obligații la bugetele și așa anemice ale unor comunități locale. Banii s-au dus pe parcuri în păduri sau pe câmpuri în loc să se ducă pe canalizări, aducțiuni de apă, stații de epurare, drumuri locale, alimentare cu energie etc. Ce s-a ales de investiția Elenei Udrea în comunitatea „X” sau „Y” ? Praful și pulberea. Între timp, milioane de oameni au fost văduviți de venituri pentru ca Elena Udrea să aibă posibilitatea să își facă imagine publică și să trăiască în lux.

Arestarea preventivă și condamnarea Elenei Udrea este un final de mandat. Este și o atenționare a clasei politice care accede la putere. Azi avem la guvernare pe prietenii Udrei. Ponta și PSD-ul. Sper ca și aceștia să ajungă în fața procurorilor.

Niciun comentariu: