miercuri, 4 martie 2015

Frăția cătușelor. Dan Diaconescu și complicii la șantaj merg la „studii aprofundate”.

Hotărâre definitivă. Dan Diaconescu are de executat 5 ani și 6 luni de închisoare cu executare plus o interdicție de a mai activa pe piața media încă 5 ani după executarea pedepsei.

Pentru șantaj.

În total, avem 10 ani și 6 luni fără Dan Diaconescu în media. Bine, după ce va ieși din închisoare, este evident că vor fi ziare sau televiziuni deja OTV-izate care îl vor căuta pentru creșterea audienței.

OTV-izarea mediei române a fost „marea creație” a lui Dan Diaconescu. Îi vor continua „opera” cei de la Trustul Intact, Antenele, în special Antena 3 dar și Antena aia cu târfe în direct, televiziunea lui Ghiță, România Tv și, să nu îi uităm, cei de la B1Tv. Despre Nașul Tv nici nu mai merită să vorbesc.

Până una-alta, ar rămâne ca televiziuni cât de cât credibile TVR, ProTv, Canal D și Digi24. Restul ... pauză. Cu rezerva că ProTv are, de la mine, câteva buline negre. A fost o televiziune serioasă. Acum este din ce în ce mai aproape de OTV.

DD „în direct” se alătură lui Voiculescu. Sârbu este și el din ce în ce mai aproape de o condamnare. Ghiță îi va urma, probabil, procurorii fiind, se pare, foarte hotărâți să îl acuze. Alți „patroni” media au fost deja condamnați. Mai sunt în curs de cercetare. Ce mai, se curăță media română de mafioți.

După ce mafioții se duc la închisoare, cu ce fel de medie ne vom delecta ?

Niciun comentariu: