joi, 22 februarie 2018

Autobuzele comandate de Gabriela Firea la prețuri exorbitante sunt cu dedicație. Pentru că PSD poate!

Apare marea laudă. Firea se laudă că va face și va drege. Pentru bucureșteni, desigur. Când se uită lumea la ce face Firea și nu la ce spune Firea, își pune mâinile în cap. Vorba cuiva, mai bine rămânea promteristă la Antena3.

Consilierii generali ai PNL București au scormonit „afacerea” și au descoperit ciudățeniile. Miroase de la o poștă a afaceri necurate.


Oferta de la „Alibaba” este de 140.000 euro/autocar!

Consilierul general Ciprian Ciucu „sapă” și află că Otokar a vândut în Malta autocarele respective cu 182.000 euro. Se poate spune că prețul este mai mare ca urmare a dotărilor suplimentare pe mașina de bază. Iar Malta este mult mai la sud ca România!

Prețul anunțat de Firea, cu tot cu TVA este de 250.000 euro!

Protestul consilierilor generali ai PNL și al PNL are parte de o replică lungă, lungă și arțăgoasă a lui Firea prin departamentul de comunicare al Primăriei Generale a Municipiului București unde nu sunt oferite explicații motivate ci sunt promovate atacurile furibunde la adresa PNL și a liderilor acestuia care au neobrăzarea să scoată la lumină afacerea primăriței cu reședința în Voluntari, jud Ilfov.

Treaba se complică. Deja pute. Investigațiile scot la iveală și alte matrapazlâcuri.

Prima „bombă” o reprezintă „asociatul” firmei turcești care vinde autobuzul „Otokar”. O firmă din județul Ilfov cu 18 angajați! Iar dacă ne ducem cu gândul la faptul că orașul Voluntari este în județul Ilfov, iar la Voluntari este primar „pe viață” Florentin Pandele, soțul Gabrielei Vrânceanu Firea Pandele, începem să ajungem,  ușor-ușor la înțelegerea afacerii. Una de familie dar și de familie „politică”! Că, doar de aia au câștigat alegerile în 2016! Să se îndestuleze din banii publici.

A doua „bombă” o reprezintă comanda însăși!

Pe lângă autobuzele „orășenești” de 12m, 320 de bucăți, primărița Firea, soția lui Pandele, primarul din Voluntari, comandă și autobuze de 10m și de 18m! Oare, de ce? Unde se folosesc aceste autobuze? Cele de 18m merg la interurban iar cele de 10m merg pentru localitățile mai puțin dezvoltate, cu drumuri „înghesuite”, cum ar fi, de exemplu, periferiile Voluntariului!

Bomba asta se adaugă la cea mai veche privind spitalul metropolitan al Bucureștiului pe care Firea în vrea în coasta orașului Voluntari! Va deservi, de fapt, orașul Voluntari și comunele apropiate. Dar pe banii bucureștenilor. Iar dacă legăm cele două mari investiții, observăm că primărița Firea are mare grijă de populația din împrejurimile Bucureștiului! Bucureștenii vor plăti pentru dezvoltarea Voluntariului și a comunelor învecinate astfel că primarii PSD din aceste localități pot destina banii pentru pomeni electorale. Nu uitați, vin alegerile!

Niciun comentariu: