duminică, 27 mai 2018

Ludovic Orban la Alba Iulia, 25 mai 2018. Eveniment cu artificii aniversare

Preşedintele PNL participă vineri seara la o gală organizată de către organizaţia judeţeană Alba în Vinţu de Jos, în apropiere de Alba Iulia, comunică Agerpres într-o știre care vrea să lămurească dacă președintele PNL, Ludovic Orban, a discutat și cu Victor Ponta pentru a atrage formațiunea politică a acestuia la votul moțiunii de cenzură.

Într-o altă știre, Agerpres prezintă punctul de vedere al președintelui PNL cu privire la zvonurile lansate în presă privind o scindare a PNL:
În ceea ce priveşte declaraţia liderului liberalilor din Alba, Mircea Hava, potrivit căruia nu ar fi trebuit făcută plângerea la adresa premierului, Orban a subliniat, după ce un jurnalist l-a întrebat dacă l-a "afectat", că cel mai bun exemplu în acest sens este prezenţa sa alături de primarul din Alba Iulia la respectivul eveniment.
"Nu comentez, cel mai bun comentariu este prezenţa mea astăzi, aici, alături de Mircea Hava", a spus Orban.
Păi, să ne fie cu iertare, una este dorința PSD-ALDE-PMP exprimată fie direct fie prin intermediul presei, alta este realitatea.


După cum se vede, au fost împletite două evenimente. Aniversarea celor 143 de ani de existență ai PNL și sărbătorirea zilei de naștere a lui Ludovic Orban care pică exact a doua zi. Vineri a fost 25 mai 2018! La mulți ani, PNL! La mulți ani, Ludovic!
El a precizat că, de ziua sa de naştere, este prezent în Alba la un eveniment de premiere a excelenţei tinerilor în mai multe domenii, de la cel al afacerilor până la cel al culturii. "Este un eveniment în care încercăm să-i recompensăm pe tinerii cu rezultate deosebite în diferite domenii", a mai spus preşedintele PNL.
Să mergem mai departe. PNL se îmbogățește cu tinerii care vin către partidul care se gândește la viitor. Sursa de votanți a PNL se împrospătează anual prin promoțiile școlilor. Un număr însemnat de cetățeni cu drepturi depline.

Niciun comentariu: