sâmbătă, 1 martie 2014

Sondaje roșii cu aceleași cifre, sondorii diferă. Dar tot „roșii”. Bolșevici.

Mai ieri, „sondă” Dâncu opinia publică să ne comunică că treaba este groasă. Da groasă rău. PNL se duce dracului iar Crin Antonescu și mai abitir.

Ba mai mult, atât de sictiriți sunt românii de PNL și Crin Antonescu că până și Călin Popescu Tăriceanu, cel fără de partid, în „bate” pe Crin Antonescu în al doilea tur la prezidențiale.

IRES ne spune:


Tăriceanu îl ia pe Antonescu cu 71% la 29% ! Tare bre !

Nu trece mult și apare al doilea sondor PSD în prim plan, CSCI-ul lui Sultănescu, consilierul de imagine al lui Ponta. Surpriză ! Ia să vedem cum !


Stop cadru ! Tăriceanu „bate” pe Antonescu cu 71% la 29% ! De groază. Și nu se termină aici. Mai sunt sondori ai PSD care bat la ușă.

Este evident că cifrele sunt primite de sondori „în plic” de la comitetul central de propagandă roșie de la sediul PSD. Iar Daniel Constantin este printre cei care trebuie să îi asigure propagarea în rândurile cetățenilor revoltați de „mârșăvia” liberalilor.

Normal, Antena 3 sau Latrina 3 ori, mai nou, Toaleta 3 este cea mai activă în a arăta publicului telespectator cât de rău este PNL și cât de nedemn de voturile cetățenilor este Crin Antonescu. România Tv sau Ponta Tv este alături cu alte și alte minuni preluate de „pe surse”.

Mă gândesc, nu cumva refacerea guvernării Boc I în guvernarea Ponta III trebuie acoperită cu sondajele acestea fabricate și cu alte știri colportate de propagandiștii bolșevici de la PSD, UNPR și Antena (Latrina, Toaleta) 3 ?! Să merite marea trădare social-democrată prin aducerea UDMR la guvernare atâta rahat aruncat în media ?

2 comentarii:

ADRIAN spunea...

Eau am vazut la Turambar (azi purtator de cuvant al guv.) un grafic cu "increderea" intre Tariceanu si Antonescu din 2006 incoace. Ceea ce m-a facut sa comentez acolo asa:

"ADRIAN spunea...
Cel mai interesant mi se pare faptul ca cineva facea comparatii de "incredere" intre cei doi la momentul 2006 si chiar mai tarziu, cand Crin Antonescu parca nici macar nu era membru in biroul permanent al PNL ... E bine ca putem dormi linistiti stiind ca cineva vegheaza pentru noi.

27 FEBRUARIE 2014, 10:55 "

Crăciun Florin spunea...

Adrian,

Bună observație. Și Palada este în barca lui Ponta. Nu trebuie să ne mire ce face.