luni, 3 august 2009

Zavera la Cotidianul

De doua zile la Coti se poarta un razboi. Crancen. A venit Nistorescu si au plecat sau au fost "ajutati" sa plece niste ziaristi.

Urmaresc evolutia. Nu stiu ce fel de ziar va rezulta. Stiu ca este posibil sa nu mai existe "ode" conducatorului iubit Basescu. Le vor schimba cu cele pentru Geoana ?

Cristian Patrasconiu, unul dintre marii laudatori ai lui Basescu a fost anuntat ca nu mai face parte din redactie. Aici am dubii cu privire la corectitudinea deciziei. I.T. Morar a plecat singur. Mai bine. Face parte din grupul de jigodii gen Mihaiesi.

Ce va fi cu Liviu Avram. Mereu cu arma indreptata impotriva Justitiei, in special a judecatorilor si a CSM, in completarea planului pervers al lui Basescu de subordonare a Justitiei. Inca nu respira nimic.

Nistorescu vrea stiri, reportaje, anchete si abia la urma cateva comentarii/opinii. Pana acum, comentariile erau cele mai cautate. Atitudini, situari, pozitionari, pupincurism desantat.

Sunt cititor vechi si postator la fel. Raman la Coti, sa vad pana cand.

9 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/862139/Cotidianul-contra-Nistorescu/

Crăciun Florin spunea...

Multumesc. In timp ce tu erai la mine eu eram la tine !

Crăciun Florin spunea...

Ev.Z. este plin de anti-nistoreni si stergatori de scame de pe hainele PD-L.

Lulutza spunea...

Daca Patrasconiu a fost intr-adevar concediat, motivul cred ca a fost "poienita" aia plina de... inchizitori, ca si el, de altfel. Spun "inchizitori", ca sa nu le spun de-a dreptul fascisti, sau oranjgutani. O fauna pe cit de dezgustatoare, pe atit de usor de manevrat de un "timisorean" ca ala. Oranjgutanii astia, daca pierd Cotidianul "virtual", nu le va mai ramine decit ziare.com. Ceea ce ii face sa turbeze si mai rau decit de obicei...

Eu una am decis sa-l ajut pe Nistorescu si sa ma abonez la Coti. :)

Crăciun Florin spunea...

Buna @Lulutza. Este mare tristete in gasca pro-Basescu de la Coti.

Apropo. Vad ca ti-a placut "oranjgutanii" lui @inimarea !

Eu astept sa il vad plecat pe Liviu Avram. Individul era specializat pe masacrarea Justitiei. O tinea intruna cu Macovei, Morar si alte tampenii. Normal, basescian pana'n prasele.

Lulutza spunea...

"Oranjgutanul" a fost inventat de prietenul nostru "liberalul de stinga". Fara sa-i cer voie, l-am lansat pe Coti si pe unde am mai putut. Sper ca nu s-a suparat. :)

Lilick Auftakt spunea...

Haha! Da, liberalul de stanga a lansat oranjgutanul. Am observat insa ca le place sa fie numiti asa.

@Cepeca, @Lulutza

Se clatina rau vaporul oranj. Sobolanii alearga disperati pe punte sa se salveze care-ncotro. Unii tipa strident ca Mihaies, ITM, altii parca ar sarii in alte barci, ca Gallagher care in ultimul articol il critica pe Basescu. E placut sa urmarim tot spectacolul asta.

Pana la urma presa isi schimba putin acum decorurile pentru a sprijini Candidatul. Sincer, nu stiu care va fi. Nu stiu pe cine vor sprijini pana la urma cei din spatele decorurilor de presa. Si nu numai ei.

Cel mai important insa este ca nu mai e deloc sprijinit afara mitocanul. :)

Lilick Auftakt spunea...

A, si apropo, la Cotidianul scrie Badin care e adevarata miza cu aceste scandaluri. Eu cred ca are dreptate.

Crăciun Florin spunea...

Am citit postarea lui Badin. Interesanta. Ziua s-a declarat anti-Basescu in aceasta campanie. Coti o coteste, Ev.Z spumega singur, Romania Libera a inceput sa critice (Gallagher) pozitia lui Basescu, Adevarul este Adevarul.

Cred ca unele, nu toate, se vor orienta catre investigatii care sa evidentieze "afacerile" de orice natura ale lui Basescu si "familia".

Aseara la Turcescu isi dadea examenul de manipulare Udrea. Cu sprijinul lui Turcescu, normal. Liviu Jicman a punctat pe blogul lui corect dilema blonda. Nu stie unde este.

Sa urmarim si sa speram ca finalul de "stagiune" se va plia pe dorintele noastre. Fara Basescu.