sâmbătă, 2 iunie 2018

După DNA, pe listă este SRI

În timp ce „luptătorii neamului” se prezintă pe ecranele televizoarelor și își dau cu părerea în presă, fie ca jurnaliști, fie ca „analiști”, fie se aruncă vitejește la luptă pe  rețelele de socializare dând indicații prețioase președintelui Klaus Iohannis cum să renunțe în mod „glorios” la funcția prezidențială, urmând ca respectivii (care de fapt nici nu l-au votat!) să îi poarte o veșnică recunoștință, coaliția roșie, ajunsă la putere tocmai cu sprijinul celor de mai sus, își vede de treabă.

Decizia CCR este o făcătură juridică. Dar este o făcătură cu aspect de legalitate. După părerea mea, o pui în aplicare dar, începi și demersurile necesare pentru a obține din partea poporului, care este suveran, aprobarea pentru modificarea Constituției acolo unde prevederile ei sunt exploatate oneros de oameni fără integritate. Pentru că suntem în fața celei mai cumplite stări posibile la Curtea Constituțională. O parte dintre judecătorii Curții au făcut dovada lipsei de integritate! Și-au pierdut-o participând la jocurile politice ale actualei puteri PSD-ALDE-UDMR.

Calul troian din interiorul Autorității judecătorești care a oferit un sprijin enorm nedemnului ministru al Justiției și coaliției „roșii” este Inspecția Judiciară. Aceasta este cea care a oferit lui Tudorel Toader acele motive care au stat la baza referatului lui pentru revocarea din funcție a Laurei Codruța Kovesi! O răzbunare a unor procurori? De ce nu?! Este mai mult decât posibil!

Explicațiile ulterioare oferite de Tudorel Toader și „clientul” CAP Tăriceanu că procurorii vor rămâne independenți, sunt ca urmare a revoltei întemeiate a cetățenilor. De aceea le consider ca fiind false. Orice ministru va putea schimba din funcție șefii parchetelor pentru motive închipuite. Pentru că au deja sprijinul Inspecției Judiciare, motivele, reale sau nu, se vor regăsi în rapoartele de control ale acestei inspecții. Este absolut anormal ce s-a întâmplat. Inspecția judiciară a fost non-stop pe capul DNA, când la sediul central, când la parchetele subordonate pentru a găsi „vinovății” ale Laurei Codruța Kovesi și motive pentru „managementul deficitar”. În timp ce clamează actuala putere că reducerea controalelor abuzive în mediul economic este o necesitate, pentru excluderea procurorului șef al DNA au făcut exces de zel. Laura Codruța Kovesi a fost ținta lor.

Este o înfrângere a statului de drept. Dar este doar pe un mic palier, având în vedere imensitatea problemelor unei țări care vrea să își dezvolte democrația. Revocarea Laurei Codruța Kovesi devine obligatorie pentru că România a deraiat rău de tot de la linia normalității. Este o pierdere, dar nu putem pune o întreagă țară în pericol doar pentru că unii visează la „războaie politice”.

Coaliția penalilor merge mai departe. S-a pregătit din timp. Următoarea țintă este Serviciul Român de Informații. Motivele atacurilor la adresa acestui serviciu și susținerile atacurilor ne sunt la îndemână.

Nu am găsit o poziție pentru imaginea articolului în care să îl bag pe Kelemen Hunor. Încep cu el. Chiar dacă nu este în acea poză.

SRI este „vinovat” pentru unele acțiuni ale statului român îndreptate împotriva unor politicieni maghiari care au crezut că România este sat fără câini. Cred că nu s-au uitat deciziile de interdicții pentru politicienii din Ungaria privind accesul în România! Sper că nu au fost uitate acțiunile SRI de destructurare a unor organizații maghiare (autohtone!) care au militat pentru dezintegrarea României! De aceea, slăbirea SRI este un obiectiv politic major pentru Kelemen Hunor și UDMR. SRI strică legăturile UDMR cu politicienii din Ungaria care vor destrămarea României.

Infractorul Liviu Dragnea are, la rândul lui, nemulțumiri legate de SRI. Prietenii lui evrei nu se mai simt bine în România. Tot din cauza SRI. Cu toată campania anti-România desfășurată pe plan mondial de unele organizații evreiești sau de unii evrei cu interese majore în spațiul românesc, serviciile române de informații au reușit să le dejoace planurile. De aceea, infractorul Dragnea este una dintre persoanele interesate să slăbească SRI. Să îi taie din competențe, indiferent de consecințele acestora asupra securității României.

Tăriceanu este un individ fără prea multă judecată. Vehiculează, inconștient, date și informații false. Fără să țină cont de datele reale aflate la dispoziția celebrei comisii conduse de Claudiu Manda (PSD). Tăriceanu a avut ce a avut cu DNA, cu „tupeul” DNA de a-l inculpa pentru mărturie mincinoasă. A scăpat, la prima instanță. Dar Tăriceanu este și șeful politic al altor clienți ai justiției și, de ce să nu o spunem, prin acțiunile lor anterioare, ale serviciilor de informații pentru că unele decizii luate de ei au afectat sau au pus în pericol siguranța națională a României în sensul ei larg.

Pentru „războiul” penalilor cu Justiția, s-au folosit de nedemnul personaj Tudorel Toader. Pentru războiul cu SRI, se folosesc de comisia parlamentară. SRI nu are treabă cu guvernul însă guvernul poate asigura suportul logistic al luptei cu SRI! Tot la Tudorel Toader se va apela pentru modificarea legilor specifice activității serviciilor române de informații în scopul reducerii competențelor acestora. Iar CCR va fi pe fază pentru a da „aspect constituțional” acestor modificări!

Problema este foarte gravă. Dacă în „războiul” cu Laura Codruța Kovesi, cu obiectivul declarat de a o scoate din funcție s-au antrenat, acum suntem în fața unui pericol mai mare. Acțiunile lui Manda susținut de Dragnea și Tăriceanu pot afecta securitatea națională. Denigrarea constantă a SRI în media și pe rețelele de socializare pregătesc terenul pentru acte împotriva securității României. În timp ce în toată lumea democrată, statele întăresc capacitatea de luptă a propriilor servicii de informații în România, coaliția PSD-ALDE-UDMR urmărește slăbirea acesteia.

Nu mai are relevanță în favoarea cui acționează liderii acestei coaliții nocive. A ungurilor sau a evreilor sau a altora, are relevanță că această slăbire duce la o formă a dictaturii. Slăbind și subordonând procurorii, parte a sistemului Autorității judecătorești, slăbind și subordonând SRI unor persoane oarecare, ajunse pe listele electorale ale partidelor politice, acești indivizi fac mai mult rău României decât toți adversarii ei la un loc. Ei reprezintă „cancerul” societății românești.

Purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea, a dat o declarație care, în părțile ei esențiale poate fi citită la Agerpres.

"SRI consideră că preluarea şi distorsionarea unor informaţii, cifre, fapte eronate nu are efectul scontat asupra determinării Serviciului de a-şi îndeplini misiunile legale, ci unul mult mai profund asupra stării de spirit a cetăţenilor, care poate avea efecte mult mai grave asupra stării de securitate naţională. Directorul SRI, Eduard Hellvig, doreşte să-i asigure pe partenerii noştri interni şi externi că SRI rămâne ferm în misiunile sale de a prezerva securitatea naţională într-o relaţie corectă cu toţi partenerii şi cu societatea civilă şi în serviciul cetăţenilor României. Ne afirmăm determinarea de a continua cooperarea corectă şi instituţională cu Comisia parlamentară de control asupra activităţii SRI"

Să înțelegem corect situația. Perversele acțiuni ale PSD-ALDE-UDMR urmăresc destabilizarea țării!

În sprijinul lor acționează cei care cer președintelui Klaus Iohannis să forțeze nota și să accepte suspendarea pentru a fi glorificat tocmai de cei care i-au fost mereu împotrivă: Băsescu, jurnaliștii „arondați” pe timpul mandatelor lui, analiștii de doi bani bucata și oamenii de bună credință care cred în basmele acestora.

O acțiune a președintelui Klaus Iohannis în sensul dorit de unii și de alții deschide calea decapitării tuturor celorlalte instituții ale statului pe care, până acum, coaliția PSD-ALDE-UDMR nu a pus mâna.

Niciun comentariu: