joi, 7 februarie 2019

Sinistrele coaliții anti-UE și anti-NATO

Senatorul PNL, Florin Câțu, caută răspunsuri la întrebări. Cunoscând foarte bine problemele pe care le tratează găsește și interpretează corect evoluția societății românești sub conducerea sinistrei coaliții PSD-ALDE. O evoluție care îndepărtează țara de principalele obiective strategice: apartenența la NATO și apartenența la Uniunea Europeană. Pentru că viitorul unei țări dependente de finanțarea Rusiei și Chinei este lipsa de independență iar pentru un stat membru UE și NATO este izolarea acestui stat care pune în pericol cele două mari organizații! Întâi izolarea și mai apoi ieșirea din cele două organizații. PSD și ALDE tocmai pun la cale revenirea la „lagărul socialist”, acum metamorfozat în Uniunea Euroasiatică condusă de Rusia.
***

Dragnea si Valcov negociaza cu Rusia si China imprumuturi cu dobanda “preferentiala”!

Planul a inceput sa fie implementat de prin 2014.

Va aduceti aminte campania puternica de manipulare despre “beneficiile” investitorilor chinezi in Romania.

Dar CE s-a opus atunci.

Acum PSD-ul lui Dragnea si ALDE-ul lui Tariceanu au schimbat tactica. Intai distrug tara si schimba legile (investitii prin PPP si nu fonduri UE) in asa fel incat interventia Chinei si a Rusiei sa fie mai usoara.

Colegii mei v-au explicat cum OUG 114 in combinatie cu legea off-shore duc la o dependenta a Romaniei si mai mare de Rusia.

Este evidenta acum si strategia si in ceea ce priveste finantarea deficitului bugetar si a datoriei publice.

Intai taxezi bancile si incepi o campanie de demonizare a tot ce inseamna investitor de la vest. Dupa aceea te plangi ca nu te poti imprumuta de la acestia pentru ca pretul este prea mare.

Solutia pe care ne-o va prezenta Dragnea intr-o emisiune la o televiziune furnizoare de #fakenews? Imprumuturi cu dobanda "preferentiala" din Rusia si din China.

Este o strategie pe care Rusia a folosit-o in trecut dar si recent in Venezuela. La fel si China in Africa si bineinteles Venezuela.

Cele doua tari folosesc aceasta strategie pentru a controla dupa aceea politic un guvern. De aceea acum Rusia si China au o problema cu schimbarea de regim din Venezuela. Stiu foarte bine ca un regim nou s-ar putea sa se uite la cum au fost facute imprumuturile din trecut. (Venezuela are miliarde de dolari imprumuturi de la Rusia si China pentru care plateasc cu.. of course, petrol )

Razboiul inceput de PSD+ALDE cu investitorii straini nu este intamplator. Nici distrugerea economiei. Reprezinta planul PSD+ALDE de a justifica in cateva luni imprumuturi directe de la China si indirecte de la China si Rusia.

Iar pentru a se asigura ca doar China si Rusia raman “optiunile” Romaniei, incepe in aceste zile demonizarea FMI si a CE.

Dobanda “preferentiala” o sa fie argumentul suprem. Asa ne vor arunca in bratele rusilor si chinezilor.

Este extrem de “ciudata” lipsa de reactie a institutiilor statului. Mai ales in conditiile in care PSD si ALDE nu se mai ascund.

#RomaniaFaraPSDsiALDE #RomaniiTrebuieSaStie”

Niciun comentariu: