luni, 27 ianuarie 2014

Câinoșenia din media distruge omenia ce a mai rămas în oameni.

Îmi ajunge. Gata. Sunt prea multe dovezi ale câinoșeniei jurnaliștilor pentru a mai avea un dram de respect pentru ei. De înțelegere nici nu mai poate fi vorba. Creaturile astea infame distrug societatea. O distrug pentru a avea rating posturile lor, pentru ca ei să primească mai mulți bani, să aibă „sărmanii” o pâine albă „ce să dea la copiii lor”. Cu astfel de părinți, oare ce fel de oameni se vor forma din acei copii ? La fel ca părinții ? Posibil și regretabil.

Nu am nici un fel de milă pentru astfel de oameni. Au deformat societatea prin manipulările grosolane.

Sunt mii și mii de oameni care trudesc în zonele expuse vitregiilor naturii. Pentru oamenii care sunt supuși acestor vitregii, pentru cei care au ajuns, prin propria acțiune potențiale victime ale vitregiilor. Presa noastră și după ea o mare parte dintre cei care folosesc internetul nu văd efortul depus. Caută cu disperare să speculeze can-can-ul. Detestabil.

Câinoșenia jurnaliștilor depășește orice limită. Stupidă vorbă: jurnalistul este câinele de pază al democrației. Să o ia naiba pe democrația ce se bazează pe astfel de jurnaliști. Nu mai este democrație, este anarhie.

Antenele lui Voculescu și Realitatea Tv a lui Gușă și Bogdan, România Tv a lui Ghiță și B1Tv, Ziua, România Liberă și Adevărul ... sunt multe. Scârboase. Detestabile. Câinoase. Au devenit niște latrine sociale.

Câinoșenie după DEX: asprime, barbarie, brutalitate, cruzime, ferocitate, neîndurare, neomenie, răutate, sălbăticie, violență, vitregie.

3 comentarii:

ADRIAN spunea...

Cine-mi citeste blogul (in rarele situatii in care mi-l citeste cineva) vede ca am de multa vreme o tema cu "jurnalistii". Recunosc ca in ultima vreme incerc sa ma decuplez de "televiziunile de stiri" combatante. Cu toate ca pe stirile preluate pe yahoo Digi 24 da si niste gherle ridicole, ma uit mai curand la buletinele lor pentru ca par mai decente si cu mai putine grimase sau alte forma de arta dramatica.

Robert Horvath spunea...

MESAJ DIN NEW YORK
SENZATIONAL SI ABSOLUT TERMINAL !

MISTERUL CRIMEI DIN MUNTII APUSENI ESTE REZOLVAT !

SEFUL OPERATIUNII CRIMINALE DE TRAFIC DE ORGANE ESTE
ARAFAT. O PARTE DIN BANI AJUNG LA PONTA !

DOCTORUL ZAMFIR UN VECHI TRAFICANT DE ORGANE

Un material realizat cu camera ascunsa a scos la iveala practicile socante de la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti. Medici de aici se ocupa cu traficul de organe…….
Pretul pentru un rinichi este 30.OOO Euro
În spital se învârtesc afaceri de zeci de mii de euro. Businessurile pornesc de la un anunţ pe internet sau de la traficanţi-intermediari, care-şi agaţă clienţii disperaţi să cumpere un rinichi sau o bucată de ficat chiar pe holurile spitalului.
Iata dece doctorul ” erou ” Zamfir care lucreaza la Fundeni nu a dat niciun fel de coordonate geografice privind locul accidentului aviatic din Munţii Apuseni.
Radu Zamfir a Este medic specialist chirurgie generală din octombrie 2006 şi lucrează la Institutul Clinic Fundeni, în Laboratorul de Cercetare Chirurgie. El a participat la zeci, poate chiar sute de transplanturi alături de prof. dr. Irinel Popescu, şeful Centrului de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic Fundeni si unul din sefii mafiei de transplanturi.
“Cordonatorul operatiei criminale la nivelul spitalului este Liana Gheorghe, şefa de la Hepatologie din Fundeni.”spune
Richard Chiriac şi-a vândut anul trecut rinichiul drept pentru
14.500 de euro .
„La Fundeni e ca în piaţă la Obor. Trag ţiganii de tine, pe holuri, ca să-ţi vândă organe. Te întreabă cu cât ţi-ai găsit şi imediat vin cu un preţ mai mic. Cred că e o înţelegere între ţigani şi asistente, pentru că toată lumea vede, dar nimeni nu-i dă afară”, mai spune Richard.
Ancheta ziaristilor straini aflati la Bucuresti continua.
In curand noi desvaluiri dece Arafat nu a sunat la 112 si l-a anuntat pe Victor Ponta
aflat intr-un studio TV.

Robert Horvath Deva
Corespondenta speciala
New York

Crăciun Florin spunea...

Adrian,

Eu nu mă mai uit la emisiuni. Citesc doar pe net, la paginile lor. Dacă ajung, cumva, pe un post, văd cum deformează realitatea. Schimb cât de repede pot. Este însă suficient ce citesc.