luni, 16 iunie 2014

Joc politic murdar din partea PSD. Crin Antonescu continuă să fie o țintă. Antena 3 este aici, alături, gata să acorde ajutorul.

Eram, cu ceva timp în urmă, la butoane. Am ajuns și la Antena 3. Ce să vezi ! Senatorul sindicalist al PSD, Liviu Pop, aducea acuze lui Crin Antonescu că s-ar fi înțeles cu Traian Băsescu să distrugă USL pentru „o protecție” în dosarul de corupție pe care procurorii îl lucrează lui Uioreanu de la Cluj. Protecția lui Crin Antonescu ! În dosar !? Adică, Crin Antonescu ar fi parte activă sau pasivă la actele infracționale comise de Uioreanu !

Am căutat „scrisoarea deschisă” adresată de penibilul senator socialist lui Crin Antonescu și lui Traian Băsescu. Am găsit-o la Agerpres (aici).

Faptul că senatorul socialist fabulează nu mă miră. L-am mai văzut fabulând. A atras atenția formularea : „Domnule Băsescu, recunoașteți că i-ați asigurat protecție lui Antonescu în acest dosar ?”.

Am căutat să văd reacția lui Crin Antonescu. Am găsit-o la Antena 3, pentru că a intervenit telefonic în emisiune (aici). Cum era și normal, Crin Antonescu a calificat acțiunea lui Pop ca fiind o mizerie. Preiau de la Antena 3 ce au pus ei pe site:

Nu am nici cea mai mică legătură cu dosarul Uioreanu, cu ce a făcut sau nu a făcut”, a declarat fostul lider PNL. „Sub nicio formă nu am avut discuții de acest gen cu Traian Băsescu”, a mai spus Antonescu. 

Crin Antonescu l-a somat pe Liviu Pop “să producă cea mai mică probă sau să ne indice surse”.

Ceea ce face domnul Pop nu este să pună o întrebare, este o diversiune de cea mai joasă speță”, a mai spus Crin Antonescu. 

Mizerabilul pesedist este cadru didactic. Om care instruiește, educă tineretul. Halal educator.

4 comentarii:

ADRIAN spunea...

Cu adevarat comportament marsav. Dar parca e singurul de la PSD? E un caz izolat sau genul asta de manevra caracterizeaza partidul?

Crăciun Florin spunea...

Adrian,

Nu este izolat. În presă au apărut unele analize care au evidențiat, din declarațiile lui Ponta dar și a altora, că PSD are adevărate strategii pentru denigrarea adversarilor politici. Până acum, Crin Antonescu a fost subiectul unor astfel de atacuri din partea Antena 3 și România TV coordonate de PSD. Liviu Pop este, probabil, parte a unei astfel de strategii. Atacul lui ar fi fără logică dacă nu cumva ar urmări ca procurorii care instrumentează dosarul lui Uioreanu să îl cheme pe Crin Antonescu să dea o declarație ca urmare a mediatizării cazului. Bănuiesc că ăsta a fost unul din scopuri. Invitat să dea o declarație, presa ar lua foc și imaginea de corupt a lui Crin ar putea fi mai ușor de mediatizat.

Unknown spunea...

https://www.facebook.com/groups/355785801146572/740498509341964/?comment_id=740503152674833&notif_t=group_comment_reply



Unknown spunea...

https://www.facebook.com/groups/355785801146572/740498509341964/?comment_id=740503152674833&notif_t=group_comment_reply