marți, 31 mai 2016

Oameni folosiți pe post de cobai de către unii medici români !


Informațiile despre toxicitatea din sistemul medical românesc generată de medici, de lăcomia lor, întrece orice închipuire.

Hexi Pharma are un dosar imens, un dosar care crește pe zi ce trece, ieri DNA a început urmărirea penală a 77 de medici oncologi care au participat la o porcărie de introducere forțată pe piață a unor medicamente produse de o firmă, azi o altă știre șoc. Acuzațiile polițiștilor judiciariști sunt șocante. Cercetarea lor este supravegheată de procuror iar perchezițiile de astăzi sunt aprobate de un judecător care a constatat că aceste percheziții se impun.

Agerpres dă știre care dă fiori:

Din cercetări a reieșit că mai mulți angajați din sistemul sanitar ar fi derulat studii clinice cu încălcarea prevederilor legale, fapte cu potențial generator de riscuri în ceea ce privește autorizarea intrării pe piață a unor medicamente ce afectează negativ starea de sănătate a populației (medicamente folosite în special pentru tratarea unor boli mentale). Astfel, medicii incluși în derularea de studii clinice ar fi falsificat întreaga documentație de evaluare a pacienților — subiecți, fie prin falsificarea consimțământului de participare la studiu acordat de către pacient sau de către aparținătorii acestuia, fie prin consemnarea în fișele de evaluare sau foile de observații a unor aspecte false referitoare la diagnostic, starea de sănătate a pacienților, tratamentul urmat și efectele acestuia”.

Mă trec fiorii. Oamenii merg la medic pentru a fi ajutați iar medicul le „constată” o boală, le dă un tratament cu anumite „medicamente” pentru a vedea dacă te omoară sau nu. Dacă te omoară, medicul este apărat de clica medicilor fără morală așa că „pacientul” rămâne a „fi de vină”. Dacă nu te omoară, medicul face referatul necesar producătorului de medicamente pentru a intra pe piața română. Ordinari !

Medicii sunt suspectați că ar fi inclus în studiu persoane care nu sufereau de afecțiunea pentru care era testat medicamentul experimental sau că nu ar fi administrat medicamentul pacientului. Medicii ar fi prezentat ulterior către sponsorul care comanda studiul documentele necesare avizării și aprobării punerii pe piață a respectivelor medicamente ce au făcut obiectul studiului clinic”.

Încep să cred că nu sistemul medical este defect, defecți sunt medicii care îl încadrează. Defecțiunile pleacă de la somitățile medicale care au controlul pe domeniul „negociat” cu ceilalți confrați, pe zone de influență mafiotă. Bucureștiul are zona lui, Iașul zona lui, Clujul zona lui, Timișoara, Craiova etc. În toate marile centre afacerile cu „miros” medical sunt conduse de „somități” ale medicinei românești, cei care au în mână „pâinea și cuțitul” profesiei de medic, cei care au grijă ca medicii care rămân în sistem să nu le pună în pericol afacerile murdare.

Nu am crezut că mizeria este atât de răspândită. Am știut de sferele de influență însă am avut proasta inspirație să cred că liderii zonali sunt lacomi dar nu ticăloși. Ei bine, nu mai cred.

Niciun comentariu: