joi, 12 mai 2016

Antena Group a acționat infracțional în relația cu RCS&RDS

Sfânta zi a sentinței în primă instanță. Antena Group a acționat ca un grup infracțional în relația cu RCS&RDS. Procurorii au reușit să dovedească actele infracționale.

Dan Voiculescu a primit o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu executare, instanța hotărând să îi fie milă de bătrânul infractor și să îi contopească pedeapsa cu cea pe care o execută acum.

Fiica lui, Camelia Voiculescu, asociat și administrator al societăților Antena TV Group, Antena 3 și Intact Production, a primit o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei în penitenciar. Deci, o tânără infractoare, demnă urmașă a bătrânului pușcăriaș Dan Voiculescu.

Directorul general Antena Group Sorin Alexandrescu a primit o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și 6 luni. O perioadă de reflecție pe care o va petrece, nu este exclus, alături de patronul lui scump și drag.

Știrea este de la Agerpres (aici), Mediafax (aici). Nu mai pun celelalte site-uri de presă pentru că acestea le preiau tot de la agenții. Nu are rost. Voi comenta, probabil, „interpretările” jurnaliștilor stipendiați de infractorii astăzi condamnați.

Ciubuc, adevărat ciubuc în cauză, este condamnarea lui Șerban Pop, fost șef al ANAF la doi ani de închisoare cu executare. Caracatița Antena Group era mare. Nu este exclus să mai fie. Vom afla. Și mâine este o zi. Nu ?!

Antena Group mai primește și o amendă penală „subțirică”, de doar 350.000 lei.

Antena 3 a fost achitată pentru complicitate la șantaj. Hm. Are Antena 3 alte alea pentru care are de dat socoteală. Bănuiesc că tovarășul Gâdea s-a lepădat de „necuratul” Dan Voiculescu, cumva. Vom afla.

Niciun comentariu: