luni, 9 mai 2016

Robert Negoiță s-a pregătit din timp pentru fraudarea campaniei electorale. Acum o fraudează.

Mediafax (aici).

PNL Sector 3 îl va acționa în judecată pe Robert Negoiță pentru fraudarea campaniei electorale.

Pentru ca manipularea să fie şi mai eficientă, pesedistul Robert Negoiţă nu foloseşte în comunicarea publică niciun însemn (siglă, slogan, culoare) şi nicio referire verbal la Partidul Social Democrat (PSD), din partea căruia candidează. Astfel Robert Negoiţă doreşte să se identifice 100% cu instituţia publică a Primăriei Sectorului3, ceea ce reprezintă o încălcare flagrantă a legii. Pe siteul său personal, http://www.robertnegoita.ro/, Robert Negoiţă foloseşte identitatea vizuală a Primăriei şi Campania ”I love Sector 3”. Pe pagina sa profesională https://www.linkedin.com/in/robertnegoita, prezintă site-ul 'I love Sector 3' ca şi când ar fi al său, iar pe canalul său https://www.youtube.com/user/robertnegoitapsd/videos prezintă activităţi ale Primăriei şi foloseşte identitatea vizuală şi activităţile campaniei 'I love Sector 3'. Pe profilul oficial al Primăriei https://www.facebook.com/ilovesector3/ - sunt distribuite postări de la Robert Negoita cu hashtag iloves3. În perioada de precampanie electorală, în Sectorul 3 au fost amplasate corturi care promovau realizările Primăriei sub sloganul 'I love Sector 3'. Cu ocazia aniversării partcului IOR, Primăria Sectorului 3, a organizat un eveniment din bani publici, la care, în faţa unui public numeros, a luat cuvântul candidatul Robert Negoiţă, chiar dacă totul a avut loc pe data de 7 mai, adică în perioada legală de campanie electorală”.

Robert Negoiță nu vrea să fie perceput ca membru de seamă al PSD, partid condus de infractorul Liviu Dragnea. Nu vrea. Normal. El însuși are calitatea de suspect într-un proces de evaziune fiscală, calitate care se va transforma cât de curând în cea de inculpat urmând a da socoteală de o fraudă la bugetul de stat de câteva milioane de euro. Problema este de 10 ani, spune Negoiță, numai că nu are importanță vechimea problemei, ci fapta incriminată de legea penală. Furtul este furt fie că se săvârșește acum, fie că s-a săvârșit anterior. Acum fură iar. Ce face Negoiță se numește furt. Simplu. Încălcarea flagrantă a legii nu poate rămâne nepedepsită. Imaginea de sus este o probă. Cine citește cu atenție pe card va observa că este valabil până în 2019, că este pentru campania „I Love Sector 3”, că Robert Negoiță este cel care garantează valabilitatea acestuia, că este o gratuitate - pomană electorală -, iar cine cercetează mai mult, va găsi că proprietarul Water Park Otopeni nu este altcineva decât fratele Ionuț Negoiță proprietarul lui Dinamo !

Scormonind net-ul, dai peste tot felul de pomeni electorale făcute cu „șmecherie” de frații Negoiță. Nu spun inteligență, inteligența ar presupune o mai bună „acoperire a urmelor”, spun șmecherie pentru că asta este. Tot pe net am găsit o afirmație a lui Florentin Pandele, primarul de Voluntari, într-o discuție cu Robert Negoiță în 2011: „N-ai școală, câtă vacanță am eu” ! Din 2011 până în prezent nu a ajuns Robert Negoiță să acopere deficitul de școală pentru a egala zilele de vacanță ale lui Pandele (Pandele a mai luat două doctorate între timp !).

Poate că procurorii ar cam trebui să se grăbească. Nu ar fi corect față de locuitorii Sectorului 3 să se ajungă, nu peste mult timp, la reluarea alegerilor pentru funcția de primar.

În timp ce candidații celorlalte partide se prezintă publicului împreună cu echipa pentru consiliul local, Negoiță se prezintă singur sprijinit doar de angajații primăriei și echipa lui de mânuitori ai paginilor de pe internet. Nu vrea să fie asociat de partidul de care aparține, PSD.

Niciun comentariu: