vineri, 27 mai 2016

Dreptatea vine, cam încet, dar vine !

Agerpres aduce o informație „tare”. Dan Adamescu, „marele patron” și afacerist și-a primit pedeapsa.

El ca el, dar au primit ce meritau și alții cu care individul a intrat în cârdășie. Patru dintre condamnații definitiv cu executare sunt foști judecători ai Tribunalului București, Secția a VII-a civilă ! Judecători de tribunal !

Printre ei și un fost deputat PSD, Iosif Armaș, mai norocos, a primit o condamnare de 1 an și 4 luni cu suspendare.

Parcă suntem într-o lume în care este normal să vedem lideri și foști lideri ai PSD sunt condamnați penal. Cum dracu își aleg cei din PSD liderii ? Adrian Năstase a fost condamnat și a executat o parte a pedepsei, Ion Iliescu este urmărit penal pentru crimele de la mineriade, Mihai Tănăsescu fost ministru de finanțe este urmărit penal pentru infracțiuni pe timpul cât a fost ministru (acum este pe la Banca Mondială), Adrian Severin a fost condamnat iar acum se dă lider la partidul lui Vanghelie care are pe rol un proces sau mai multe procese penale, Robert Negoiță are dosar penal pentru fraude financiare, Sorin Oprescu are dosar penal, Liviu Dragnea a fost condamnat penal, Radu Mazăre este urmărit penal, Nicușor Constantinescu a fost săltat de jandarmi din spital unde o făcea pe bolnavul air lista poate continua mult și bine pentru că deși am citit despre mulți lideri ai PSD urmăriți sau condamnați penal nu am cum să îi țin minte.

I-am lăsat mai în urmă pe Victor Viorel Ponta care are mai multe pe cap. De la copy-paste la lucrarea de doctorat, la fals și uz de fals, evaziune fiscală și ce îi vor mai găsi procurorii alături de alt lider PSD, de frunte la un moment dat, apărat cu înverșunare de Senatul României sub conducerea lui Călin Popescu Tăriceanu, nimeni altul decât Dan Șova „miruitul”. Mai putem continua cu Olguța Vasilescu de la Craiova și tot așa, făcând înconjurul țării. Peste tot dăm de lideri ai PSD aflați foarte aproape de condamnări penale.

Niciun comentariu: