joi, 14 iunie 2018

Catastrofele

Senatorul PNL, Florin Cîţu a declarat joi că Eugen Teodorovici a devenit pentru Ministerul Finanţelor Publice ce este Viorica Dăncilă pentru Guvern, sfătuindu-l pe acesta să realizeze că nu mai este consilierul lui Mihai Tudose, ci ministrul Finanţelor.

"Doar funcţia nu te face credibil. Astăzi vreau să mai lamurim înca un aspect legat de credibilitatea Vioricăi Dăncila şi a membrilor cabinetului său.

De un an de zile PSD reproşeaza Partidului National Liberal că prin declaratiile membrilor săi alungă investitiile străine şi creşte dobânzile. O miniciuna care începe să se intoarca împotriva lor.

Ministrul Finantelor Publice peste tot pe unde merge ţipă în gura mare că noi, liberalii, prin declaraţiile noastre facem rău României.(...)

Adevăratul ministru al Finanţelor este Darius Vilcov. De aceea, îl sfătuiesc pe Eugen Teodorovici să înţeleagă că nu mai este consilierul lui Mihai Tudose şi, cel puţin în acte, este ministrul Finanţelor publice.

Eugen Teodorovici a devenit pentru MFP ce este Viorica Dăncila pentru Guvern. Un stagiu de câţiva ani în sectorul privat ar rezolva parţial problema credibilităţii minstrului", a susţinut Cîţu pe pagina sa de Facebook.

Niciun comentariu: