miercuri, 13 iunie 2018

Incompetența are picioare scurte

Un eveniment strălucit, câștigarea de către Simona Halep, sportiva, a titlului de campioană internațională a Franței la tenis de câmp, câștigarea Cupei „Suzanne Lenglen” la Roland-Garros, a fost folosit, în mod abuziv, de primărița Bucureștiului pentru folos propriu, pentru creșterea propriei notorietăți! Jignitor, insultător!

Presa care nu a stat deoparte, a adus în față multe amănunte.

Simona a vrut să prezinte trofeul publicului din București într-o piață, oarecare. Primăria Bucureștiului a refuzat-o. Motive? Probabil idioate. Reacția presei și a internauților la aflarea „grozăviei” a determinat schimbarea schimbării în mintea primăriței Bucureștiului, numita Gabriela Firea care a văzut în scandalul provocat un pericol la adresa notorietății ei. De aceea, a inventat o prezentare pe Arena Națională. Ce a dorit și ce a ieșit este altă problemă pe care presa o dezbate astăzi. În concluzie, publicul care a venit la Arena Națională, între 15.000 și 20.000 de persoane a refuzat prezența primăriței Gabriela Firea și au aplaudat-o pe sportiva Simona Halep.

Unele detalii pot fi aflate de aici și aici.

Lăcomia Gabrielei Firea, dorința ei exagerată de a căpăta notorietate, a dus la prăbușirea ei. Suntem în fața unei grave crize de încredere în acest politician superficial, incompetent în administrația publică care a înlocuit administrarea Bucureștiului cu mascarade destinate publicității.

Partidul Social Democrat a trecut, imediat, la „repararea onoarei pierdute a Gabrielei Firea”. Demersul este imposibil, nu de alta, dar acolo unde onoarea nu există, ea nu poate fi reparată!

Un colaj mizerabil a fost distribuit pe paginile de socializare ale organizațiilor PSD. O mai mare mizerie nu există. Acest colaj va duce pe Gabriela Firea la finalul carierei „politice” sau mai bine zis a simulacrului de carieră politică pe care numita Firea încearcă să o impună unui public complet neavizat, complet nepregătit să priceapă ce însemnă politică și ce înseamnă administrarea unui localități, mai ales a unui oraș ca Bucureștiul, capitala țării!


Credința celor care au conceput mizeria asta este că populația țării nu a văzut la Tv momentele despre care se face vorbire. De aceea trebuie clarificată problema și folosite toate mijloacele la dispoziție pentru a arăta oamenilor că PSD denaturează, cu bună știință, adevărul. PSD minte!



Acest video arată realitatea. Primărița Gabriela Firea a fost huiduită iar sportiva Simona Halep a primit, prin aplauzele și uralele spectatorilor, recunoștința lor pentru performanța sa la Roland-Garros. Un alt video, ne arată părerea „oamenilor plin de venit” care au huiduit-o pe Firea.



Adevărul trebuie arătat așa cum este el. Adevărul trebuie apărat. Pentru că adevărul aduce binele. Adevărul face bine.

Colajul mizerabil al PSD promovează minciuna. De aceea el face rău unei națiuni. Încearcă să pună față în față mulțimi de oameni ascunzând-o, astfel, pe mincinoasa lideră a PSD din București și Ilfov, Gabriela Vrânceanu Firea. O mizerabilă. Atât ea cât și cei care au lucrat colajul.

Niciun comentariu: