marți, 1 iunie 2010

Mozart.

Mă înscriu în campania de pe blogosferă pentru promovarea adevăratelor valori muzicale. Și maneaua este muzică, dar nu sunt de acord să manelizăm viața noastră doar pentru a face pe placul trogloditului de la Cotroceni și a partidului său de maneliști.

Cine vrea mai mult găsește aici. Din belșug.

Deci, Mozart.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ştii că este şi curativă, nu? terapeutică, mai bine zis. Ce s-ar face omenirea fără muzică? de neînchipuit, oricum. Aparenţa de normalitate este întotdeauna binevenită. Contracarează! Bună atitudine, Florin! cu respect.

Pro Atitudine spunea...

E importanta o asemenea campanie, daca va avea efect. Oricum, zona de incultura este atat de extinsa incat este greu sa o mai poti tine sub control. Macar sa incercam...

Crăciun Florin spunea...

Bună Silviu. Sunt sigur că „te-a uns la inimă”. Ești mai în măsură ca mine să apreciezi o lucrare muzicală așa că merg pe mâna ta.

Crăciun Florin spunea...

Salut Florian,

Merită să încercăm. Mă gândesc să pun, din când în când câte o piesă muzicală ca postare. Și am destule care îmi plac. Dacă noi, bloggerii, punem câte o piesă de operă, operetă, alt fel de muzică bună, săptămânal pe blog facem un act de promovare a culturii.