marți, 1 iunie 2010

Vaporul portocaliu ia apă. Chila este putredă.

Semnalele se înmulțesc. Pedeliștii părăsesc corabia marinarului chior (de beat ?!) și caută alte tărâmuri. Au început să îl părăsească și aliații. Se pare că votul de azi din Camera Deputaților a fost proba supremă.

Întâi am citit la ioșka. Candidatul PD-L la Curtea Constituțională, un profesor de drept de la Cluj, Ștefan Minea (proful lui Boc cel constituțional ?!) a pierdut în fața candidatului PSD, Valer Dorneanu. 161 voturi pentru Dorneanu contra 123 pentru Minea.

Mihai Voicu vine și ne confirmă pe blogul său. Și face precizarea că deputații PSD și ai PNL, toți în păr (dar nu a fost cazul), sunt doar 148. Până la 161 !

Disperați că pierd, pedeliștii încearcă să invalideze votul. Roberta Anastase a început să facă propriile interpretări asupra reglementărilor în vigoare.

Să fie începutul sfârșitului pentru acest pseudo-partid politic din România ? Să fie începutul eliberării noastre de sub dictatura băsesciană ? Să vedem ce va mai fi.

Noi trebuie să continuăm să protestăm, cum putem, în continuare, împotriva abuzurilor lui Băsescu și a găștii lui de mafioți politici.

6 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Si inca un semn... http://www.ziare.com/basescu/presedinte/de-ce-renunta-traian-basescu-sa-deschida-portile-cotroceniului-pentru-romani-1019228

:))

Crăciun Florin spunea...

Mulțumesc Lilick. O să citesc.

nicole spunea...

Noi am vrut sa mergem la Cotroceni.
Nu au dat autorizatie pentru miting. Dar tot o sa-l vizitam...
Greu vor sa priceapa unii romani ca trebuie sa-si apere drepturile...

Anonim spunea...

Evident că-s pe ducă.
Dar să nu ne culcăm pe-o ureche!
Până nu crapă chiombu', măcar aşa, metaforic, în sensul că să-l ia dracu' odată, să fim vigilenţi!
Şi activi!
LFB!
Hai suspendare!

Crăciun Florin spunea...

nicole,

Nu este exclus ca Băsescu să fi cerut, direct sau prin interpuși, să se evite aprobarea de mitinguri la Cotroceni o perioadă de timp. Dacă nu se poate la Cotroceni atunci se va putea în altă zonă cu semnificații. Mesajul pe care vrem să îl transmitem este pentru restul populației nu doar pentru el.

Crăciun Florin spunea...

Toni,

Corect. Dacă ne culcăm pe o ureche îl validăm !