luni, 21 noiembrie 2011

Agenda cetățeanului

Get Adobe Flash player

Azi, USL a trecut la fapte pentru a răspunde agendei cetățenilor. Procedura de suspendare a Președintelui Traian Băsescu are ca fundament derapajul grav al României de la democrația constituțională, derapaj care îl are ca autor pe Traian Băsescu din postura de Președinte al României, Parlamentul în care funcționează ilegal o majoritate care nu are corespondent în voturile date de cetățenii României la alegerile din 2008, Guvernul de strânsură condus de Elena Udrea și al cărui purtător de cuvânt a devenit Emil Boc ca premier, Guvern ce și-a încălcat grav, deosebit de grav programul de guvernare cu care PDL și UDMR au obținut voturile parlamentare.

În agenda cetățenilor intră și scăderea dramatică nivelului de trai, tăierea salariilor și pensiilor, reducerea capacității veniturilor de a asigura un trai la limita subzistenței, abuzurile administrației publice și jaful asupra bugetului de stat practicat de Elena Udrea, Emil Boc și camarila.

Astea sunt problemele de pe agenda cetățenilor iar USL face bine că își asumă acestă agendă fără a se abate de la nevoile, devenite primare, ale unei întregi țări.

De va reuși demersul se scurta cu un an, corectă afirmația lui Crin Antonescu, chinul tuturor românilor abuzați de această guvernare și va începe chinul clienților PDL, UNPR și UDMR. Asta vor toți românii.

Niciun comentariu: