miercuri, 7 octombrie 2009

Guvernul de urechisti basescieni a ratat.

Asta este Boc. Emil Boc care interpreteaza rolul de prim-ministru in Guvernul de urechisti al lui Basescu.

Azi a ratat "golul". A dat pe langa "poarta".


In fapt, vazand El Comandante ca exista posibilitatea ca portocalii sa mai dea o premiera romanesca, primul Guvern demis prin motiune de cenzura pentru incompetenta, s-a gandit la o facatura. Daca este sa pice, sa pice pe o lege convenita cu FMI si care poate invrajbi si mai mult diferitele categorii de pensionari. Basca portocalii drogati de betia puterii pe care o emana habarnistii basescieni.

Raspunsul Parlamentului a fost scurt. Pas. Nu acuma. Mai tarziu. Asa ca, sarmanul Guvern de urechisti basescieni va trebui sa dea intai seama pentru distrugerea tarii si, daca mai apuca sa traiasca, sa vina cu angajarea raspunderii pe legea pensiilor unitare.

O actiune a Parlamentului care imi place. Basescu a ratat de aceasta data. Grav pentru el. Daca trece motiunea, Guvernul Boc intra in pauza. Nu mai are dreptul sa emita ordonantele alea, de urgenta sau nu, care au intrat si ele intr-o Carte a Recordurilor romanesti: Guvernul de habarnisti urechisti a emis cele mai multe ordonante de cand sunt guverne in Romania, in cel mai scurt timp si cu cele mai multe sentinte ale Curtii Constitutionale prin care se constata neconstitutionalitatea lor ! Toate acestea duc la o concluzie:

Guvernul Boc este fantastic de incompetent !

Niciun comentariu: