miercuri, 14 octombrie 2009

Santaj, ipocrizie, politicianism cu clabuci.

Traian Basescu nu s-a dezmintit. A avut un discurs semnificativ. El vrea ceva si ar face bine partidele sa accepte ce vrea el, santajand cu ideea ca "nu se vor plati salariile si pensiile".

Sper ca manevra murdara a lui Basescu sa nu aiba succes. Basescu i-a pus pe cei din PD-L sa negocieze cu celelalte partide pentru a reusi varianta lui. Inca mai discuta cu UDMR, dar Marko Bela a declarat la iesire ca a incercat sa ii lamureasca pe cei din PD-L sa sustina candidatura lui Johannes.


REALITATEA.NET - Traian Băsescu: Nu am respins varianta ca Johannis să devină premier

Se poate observa usor cat de pervers si ipocrit este marinarul cotrocenist. El citeste Constitutia invers decat restul lumii. Iar perversii portocalii pe posturi guita dupa chipul si asemanarea "stapanului" de la Cotroceni.

4 comentarii:

hendrix spunea...

L-am ascultat acum, la 19.30, pe ba-secu. OMUL ASTA ESTE IRESPONSABIL!!! El interpreteaza abuziv, discretionar Constitutia, intelegand in mod gresit ca ar avea dreptul SA DECIDA dupa bunul plac noul premier. FALS!!! Noul premier nu poate fi decat o expresie a majoritatii parlamentare. Care majoritate? Cea care rezulta dupa alegeri sau majoritatea care doboara prin motiune un guvern. El FACE ABSTRACTIE de noua majoritate, o SFIDEAZA!!! El sfideaza nu doar partidele politice care impreuna au 65%, nu doar Parlamentul care este forul esential al unei democratii, el sfideaza elementarul bun simt!!! Doar un DICTATOR poate face asa ceva, doar un om cu profund dispret fata de democratie poate sa ,,decreteze” ca premierul va fi dat de partidul care a avut cele mai multe voturi, adica…Partidul Derahat(cica democrat!). Ha ha ha ha ha ha ha ha ha (hahait basescian)!!!
In orice rau este insa si un bine! Acum, dandu-si arama pe fata pentru ultima data, vor vedea poate si ultimii naivi ca lui ba-secu nu-i pasa de tara, de criza, de oameni! El este interesat de un singur lucru, sa castige un nou mandat cu orice pret!!! Este in stare sa arunce tara in haos doar pentru ca mintea lui totalitara refuza sa dea puterea unui guvern de tehnocrati care sa gestioneze tara dupa raptul pedeleprelor, care sa organizeze corect alegerile. Aici este CAPCANA in care a intrat nemernicul securist! Agatarea lui de putere cu orice pret il va duce la pierzanie pe 22 noiembrie, s-ar putea chiar sa nu intre in finala. Dupa discursul din seara asta si-a dat foc la valiza!
Eu ieri scriam urmatoarele:,,Ce va face presedintele? Nu cred ca va urma glasul ratiunii, adica sa respecte Constitutia, adica sa tina cont de noua majoritate parlamentara care doreste un guvern de tehnocrati. Eu unul ma astept sa sfideze in continuare, chiar sa-l numeasca din nou pe boc. N-ar fi exclus, tinand cont de tupeul securistului ba-secu!” Este doar o chestiune de timp ca sa-l numeasca pe boc, are cineva vreo indoiala?

Crăciun Florin spunea...

@hendrix te sustin in tot ceea ce spui. Ai perfecta dreptate.

hendrix spunea...

Constitutia are multe articole interpretabile. In sensul ca respectand strict litera legii si nu SPIRITUL LEGII se poate ajunge la aberatii ca aceasta. Repet, doar o MINTE DIABOLICA poate gandi asa. Pentru astfel de minti Curtea Constitutionala ar trebui sa le faca o ,,traducere'' separata. Oricat de corecta ar fi o lege, se vor gasi intotdeauna specimene ca ba-secu care cu rea-credinta sa dea alt sens literii legii.
Legile sunt facute pentru oameni normali, de buna-credinta. Legiuitorii n-au luat in consideratie faptul ca pot ajunge la putere astfel de MONSTRI. El stia din capul locului ce inseamna notiunea de ,,presedinte-jucator''. Astazi avem de-a face cu ultimul sau recital de ,,jucator''! Anticipam de ieri ca va marsa asa, stiam ca va asculta de ,,glasul ratiunii'', adica sa respecte Constitutia. Nu-i nimic, asta il va darama total! Iti dai seama in ce haos va tari acum tara? Iti dai seama cat de disperat este dementul dictator? Sarmanul, si-a pierdut compet uzul ratiunii...Ma tem doar sa nu incendieze niste ,,vapoare'', precum a incendiat intentionat 18 vase in rada portului Rouen, in 1988...Vai de tara asta!

Crăciun Florin spunea...

@hendrix, nu fi rau. Unde are el acum niste vapoare sa le incendieze ? Doar in cada, acasa, de hartie.

Dar lasa, dupa ce va pierde alegerile, se va angaja capitan la un armator (nu stiu care ar fi dobitocul sa ia un capitan care a distrus 2 din navele pe care le-a comandat ?) si va da foc vaporului. Te gandesti la asta ?