joi, 3 iunie 2010

Moonlight Sonata

Să nu uităm de campania Mozart. O delectare ... Recunosc că sunt „mistreț”. Mihaela m-a observat, corect, că am pus o sonată de Beethoven.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Eşti cosecvent cu ceea ce spui şi faci. Un om corect. Dacă am fi mai mulţi aşa... Nu sonata, ci minunata sonată! Încet, încet, ajungem la un final favorabil, sper. Cu respect.

Crăciun Florin spunea...

Mă bucur că îți place Silviule. Dimineață, am ascultat mai multe bucăți să aleg. Starea mea a înclinat către această sonată.

Sper să ajungem la acel final favorabil cât mai curând. Ne trebuie încredere în noi, voință și consecvență în acțiuni. O zi bună.

Mihaela spunea...

Mozart? Scuzati, nu sesizez legatura dintre sonata lui Beethoven si Mozart... Poate sunteti amabil sa explicati si pentru mine in ce consta asocierea asta?

Crăciun Florin spunea...

Mihaela,

Îmi fac mea culpa. Sincer.

Lilick Auftakt spunea...

Ei, se mai intampla. Poate erai somnoros. Insa campania "Acel 1% care asculta Mozart" sa stii ca nu exclude deloc auditiile Beethoven. (Asta si pt Mihaela care nu e la curent cu campania :) )

Crăciun Florin spunea...

Mulțumesc lilick. Sigur că cei 1% ar asculta nu doar Beethoven ci oricare altă personalitate a muzicii culte. Ideea pe care o deduc din postarea ta este atrăgătoare: Acel 1% care ascultă Mozart ascultă și Chopin, Verdi, Enescu, Lipati etc.

Până duminică pun Mozart. După pun de toate. O interpretare în fiecare dimineață.