sâmbătă, 26 iunie 2010

Sebastian Vlădescu este doar un dobitoc. Atât.

Un Guvern cu incapabili este și un guvern cu dobitoci. Unul dintre dobitocii cinici este Sebastian Vlădescu.

Azi, la conferința de presă în care Boc cel incompetent a anunțat că duce TVA la 24%, s-a remarcat și ipochimenul de alături cu niște afirmații fasciste: „ ... inclusiv a celor care le plâng astăzi de milă pensionarilor. Le plâng de milă pentru că sunt complet inconștienți”.

Ce sunt pensionarii, după mintea creață a ipochimenului ? Niște infractori înrăiți dovediți ca vinovați de tot ce se întâmplă rău în țară ? Ei, pensionarii, sunt cei care au distrus inițiativa privată de la preluarea puterii de către PD-L ? Ei pensionarii sunt cei care conduc instituțiile statului care au atribuții pe linia combaterii evaziunii fiscale ? Ei, pensionarii, sunt cei care au dat de-a dura cu banii publici pentru „proiecte” care mai de care mai fanteziste ? Ei, pensionarii, au construit bugetul pe 2009 și 2010 prognozând creștere economică în timp ce producția IMM era în scădere odată cu scăderea IMM-urilor însăși din motive strict politice ? Ei, pensionarii, sunt cei care au gonit investitorii străini în țări cu politici fiscale predictibile ? Nu trogloditule. Tu și șleahta de mafioți portocalii sunteți vinovații.

Da, ai dreptate când spui că sistemul de pensii trebuie modificat. Dar nu ai dreptate atunci când susții incorsetarea sistemului de pensii și limitarea pensiilor după un algoritm portocaliu. Pentru că schimbarea unui sistem ca cel de pensii nu se poate realiza în termen de un an sau doi, așa cum vrea portocaliul șef, se poate realiza în timp, cel puțin pentru perioada de viață activă a unui viitor pensionar. Dacă nu știi sau nu vrei să știi, de pe timpul guvernării Năstase, la presiunile UE s-a trecut la primele măsuri ale schimbării - poate mai ții minte pilonul II și pilonul III de pensii -, sistem continuat și amplificat pe timpul guvernării Tăriceanu dar stopat de cretinismul guvernanților portocalii la propunerile idioate ale lui Hosu.

Est un dobitoc. Nu pricepi că a guverna înseamnă a face bine cetățenilor și nu a face bine „prietenilor” lui Isărescu. Guvernul nu este Consiliul de Administrație al unei societăți comerciale. Nu știu dacă pricepi trogloditule. Dar ți-o spun pentru că trebuie să ți se spună. Dacă mâine vei primi un scuipat între ochi să știi din ce motiv.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Problema nu e este doar ca e dobitoc si cinic, ci ca este INCOMPETENT si INCONSTIENT.

Anonim spunea...

Si pe mine m-a supart rau astazi Vladescu. Problema este ca ... nu este pentru prima oara.

Crăciun Florin spunea...

Alexandru,

Individul este susținătorul ideilor potrivit cărora economicul are întâietate asupra vieții oamenilor.

Crăciun Florin spunea...

Theodora,

L-am ascultat azi pe Corici care a afirmat că erau alte măsuri de luat însă nu au fost ascultați de Vlădescu și gașca portocalie.

sandman spunea...

Pai daca nu era dobitoc, mai intra el in guvern?

Crăciun Florin spunea...

Sandman,

Just.