marți, 24 aprilie 2012

Are gura aurită ?

La Agerpres, știre: Vicepreşedintele democrat-liberal Elena Udrea susţine că parlamentarii Puterii care vor să opteze pentru PSD sau PNL mai au doar trei zile să facă acest lucru, după aceea "nu vor mai găsi locuri nici la USL".


După ce am lecturat emisiunea de la Turcescu cu Crin Antonescu, pe blogul lui Gondolin, unde Crin a declarat că își dorește dispariția PDL de pe scena politică ca o măsură de igienă strict necesară, idee aprig dezbătută în ziarele puterii și chiar criticată de unii și alții care, chipurile, ar ține cu liberalii, am dat și peste „capodopera” lui Udrea.


Hai să citesc cum vrea mușchiul meu. Stâng. Celui drept i-am dat repaus.


Eu zic că Udrea își atenționează colegii că este puțin probabil ca PDL să mai intre în Parlament, așa că singurele locuri eligibile sunt la USL. 


Pentru că ani și ani de zile s-a tot dat în bobi că ce spune Udrea azi, mâine se împlinește, concluzionez că undeva, acolo, fie înspre Cotroceni fie înspre Modrogan, o ghicitoare de asta pricopsită i-o fi ghicit blondei viitorul. Iar ea, fată de treabă, și-a anunțat și colegii în măsura în care viitorul ei se intersectează cu al lor.


Nu cumva o avea Nutzi spaima constituției gură aurită ?

7 comentarii:

Vasile Baescu spunea...

Mosule, de cand te diagnosticara astia (specialistii) cu afectiuni renale, iar timpul iti deveni un prieten nesperat, vad ca-i faci concurenta maestrului Stelian Tanase la scris...!!!

Crăciun Florin spunea...

Vasi,

Vreau eu, dar ăla scrie cu mai multe „pixuri”.

ADRIAN spunea...

Am depus si eu doua comentarii cate unul la ultimele doua postari ale dlui Baescu dar nu numai ca nu am primit un raspuns dar nici macar n-am trecut de moderare. Am scris mitocaneste ? Intreb aici ca nu stiu unde sa o fac in alta parte, scuze de offtopic cum se zice la romani! Eu credeam ca numai dl. Dan Mihalache nu raspunde insa am vazuut asta si la Epistolele catre Zeus ...

Crăciun Florin spunea...

Ei Adrian, și tu... Poate revine Vasi pe aici și citește ce ai scris.

Lilick Auftakt spunea...

Adrian, nu e cazul la Vasi sau la Zeus, insa sa stii ca sunt persoane care scriu postarea, o pun pe blog si nu mai intra pe acolo decat din intamplare. Si pe facebook e asa. Iar Mihalache sigur face asa. :)

Anonim spunea...

TOP GUN
Mai,mai deja sunt in trilema!Ce s-o face nutzisor ,cand n-o mai intra partidul ei la guvernare?????Oare unde o mai intra ea????Ea poarta de grija tuturor si ei cine ii poarta?????Florinel ,o indrumi tu????Ii dai indicatii pretioase,ca cica asa-i crestineste sa ne iubim aproapele,sa-l ajutam,sa intoarcem si obrazul celalalt!!!!Faci si o fapta buna si locul in rai e asigurat,vorbesc eu cu cine trebuie!!!!!
Nu te mai stresa !Panta rhei!,vorba unuia care n-avea ce face!!!Ha,ha,
Mai glumim nitel,ca facem riduri,sa ne bucuram de viata asta minunata!!!!
P.S.Si zau ,tu chiar inviti domnitele la apa plata????Zgarcenie ,sau..... ,te las pe tine ....sa ma ajuti!!!
O ZI EXCEPTIONALA SI, SA FITI IUBITI!!!!!

Crăciun Florin spunea...

TOP GUN,

Ești rău. Vrei să mi se aplece ? Să am coșmaruri ? Brrrrrrrrr ....

Apă plată, evident. Din moment ce mi-au găsit o carieră de piatră la rinichiul stâng și vor să înceapă „exploatarea resurselor minerale”, conform indicațiilor cotroceniste de ultimă oră.