marți, 24 aprilie 2012

Îmi sări țandăra.

Cotidianul, al lui Nistorescu, sub semnătura unui anume Vlad Dumitraș, despre care a scris și Adrian Năstase, normal, la bășcălie, are un atac dur la Ludovic Orban care a participat la un dialog cu cei de la Evenimentul Zilei.

Vlad Dumitraș acesta ia pe cont propriu o decizie: excluderea lui Ludovic Orban din PNL pentru interviul din Evenimentul Zilei.

Ce spune hahalera: „Prima grijă a lui Orban - ca a oricărei cozi de topor băsiste - a fost să dea verdicte cu privire la iminenta rupere a Uniunii Social-Liberale imediat după alegeri”.

Ludovic Orban „coadă de topor băsistă” ! Individul nu este sănătos la cap. Iar dacă citesc într-o anumită cheie tot articolul, cred că individul este dus rău de tot cu pluta. De fapt, încep să nu mă mai mir. Nistorescu pe unde apare o ia și el pe ulei. Iar dacă ziarul face politica personală a lui Nistorescu, un fel de dictator în media, atunci ziarul ăsta nu mai are nici o valoare.

Îmi sări țandăra. Îmi vine să înjur, să spurc pe cei de la Cotidianul, mai ales acum după ce citii și la Adevărul niște aiureli semnate Cartianu, bașca la amândoi am citit și comentariile cititorilor lor. Nu, cele două ziare nu mai sunt ca pe timpuri. Au alți cititori, mai portocalizați sau mai aplecați către nimicuri mărunte.

Să nu uit. Tot în Cotidianul, în zilele din urmă, când cu deciziile BPC la București, noi, bloggerii liberali, eram făcuți praf și pulbere, sinecuriști în solda lui Chiliman sau DC Popescu, cu mese asigurate de cei doi pentru a trăi și noi puțin mai bine. Nu știu, nu mai caut, dacă nu cumva tot idiotul ăsta era autorul.

4 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Daca ti-as spune cine e de fapt adevaratul autor... Si stiu chiar de la... Cotidianul. Sau o parte din el, ca sunt doua tabere acolo...

Crăciun Florin spunea...

Lilick,

O fi Nistorescu. O fi altul, o fi ce o fi însă așa îmi vine să le zic ceva de dulce ...

Lilick Auftakt spunea...

Nu, nu e Nistorescu... E cineva pe care cunosti ceva mai bine... Nistorescu doar primeste bani sa publice.

Crăciun Florin spunea...

Ei na ! Discutăm la o ... apă plată.