luni, 30 aprilie 2012

Jos Băsescu !

În Adevărul văd această poză și citesc doar în prezentare că Ștefan Filipaș, cunoscut ca Ștefan pantofarul, care i-a făcut lui Băsescu o pereche de pantofi este acum un protestatar anti-Băsescu. Este unul dintre miile de români care au protestat astfel începând cu ianuarie acest an. Aseară am întrebat pe FB dacă ieșind în stradă sub guvernarea USL vom mai primi bătaie cu bastoanele de la jandarmi. „Lupul” USL își va păstra „năravul” ? Sau va trece la salvarea ordinii și liniștii publice puse în pericol de ciumpalacii, viermii, inculții protestatari. Nu de alta, dar ciuma roșie, Ion (Ilici) Iliescu tocmai ce la reevaluat pe Băsescu și găsește cu cale că ar fi normală a coabitare, cel puțin a PSD - prin Victor Ponta premier -, cu derbedeul de la Cotroceni.

Noi avem o treabă neterminată. Cam tot ce a strigat lumea prin piețele orașelor și orășelelor din România s-a împlinit. Nu a demisionat bețivanul de la Cotroceni, Traian Băsescu. Așa că vom fi luați de neserioși dacă nu continuăm „treaba” până la obținerea rezultatului final.

3 comentarii:

Anonim spunea...

vad ca multi au uitat de liberalii din piata !
ma uit pe blogul alinei . cand vad acolo cu cine discuta despre un vot corect , imi vine rau .
de la iliescu si ponta - putine asteptari.
cat despre "coabitare" : pai care este diferenta intre iliescu si basescu ?
nu dezbinand au condus amandoi ?

cosmin

Crăciun Florin spunea...

Cosmine,

Băsescu este „urmașul natural al lui Iliescu”, așa a spus șandramaua comunistă după prezidențialele din 2004.

Anonim spunea...

ILIESCU ???? UNDE SUNT POZELE CU PONTA CAND PRIMESTE ORDINE DE LA ILIESCU SI MERGE SA II SPUNA LUI CRINEL CE SA FACA. NU AM AUZIT O SINGURA DATA PE CRIN SA IL CONDAMNE PE ILIESCU , NORMAL SA NU ITI CRITICI TATUCU !