miercuri, 11 iunie 2014

Comportament stupid, o agresiune politică nejustificată.

În murdăria politică a PSD a mai intrat o mârlănie. Purtătorul de cuvânt al motivației socialiștilor este Tăriceanu. Omul ăsta și-a pierdut mințile. Motivarea gestului expusă de el, al neinvitării Președintelui României la jubileul împlinirii a 150 de ani de la înființarea Senatului României, nu are logică. Sau are, dacă o raportăm la mascarada așa-zisei lupte politice a PSD cu Traian Băsescu. O luptă a unui întreg partid, deținător al tuturor puterilor în stat contra unei persoane aflate la finalul carierei politice.

Iau de la Mediafax (aici).

Nu vreau să creăm un moment penibil, ţinând cont că preşedintele României a militat constant pentru un Parlament unicameral, deci desfiinţarea Senatului, iar la festivitatea din ziua de 17 iunie se va vorbi cu precădere nu numai despre tradiţia Senatului, ci şi despre rolul Senatului în perspectiva următorilor ani”.

Indiferent care ar fi fost poziția lui Băsescu în anii din urmă, gestul este unul care denotă un comportament stupid. Tăriceanu și aliații lui din PSD au confiscat jubileul Senatului în folos propriu ! Este inadmisibil. Explicația lui Tăriceanu că în BP „ a fost un consens în această privință” pică. Liderul senatorilor PDL, Dumitru Oprea, a protestat în plen asupra acestui abuz. Nu știu ce a făcut liderul senatorilor PNL însă de a jucat cartea pesedisto-tăricenistă a greșit.

STUPÍD, -Ă, stupizi, -de, adj. 1. (Adesea adverbial) Lipsit de sens, de rațiune, de conținut; absurd. 2. (Despre oameni) Lipsit de inteligență, greoi la minte; nătâng, mărginit; (despre manifestări ale oamenilor) care dovedește, trădează lipsă de inteligență, de pricepere. — Din fr. stupide, lat. stupidus.
Sursa: DEX '09 (2009)

Idiotul de Tăriceanu și cretinii lui susținători din PSD și aliații nu aveau voie să personalizeze invitația instituției publice Președintele României. Este jubileul unei instituții, Senatul, iar Traian Băsescu este la rândul lui o instituție publică prin funcția ce o deține. Idioții au creat, voit, o confuzie între omul politic Traian Băsescu și personalitatea politică de vârf a țării, Președintele României Traian Băsescu. Altă dată, dacă pesediștii vor mai apuca să aibă puterea, pot refuza omului politic Traian Băsescu - între timp pensionat -, invitarea la evenimentele pe care ei le administrează. Acum însă nu aveau voie.

Gestul lui Tăriceanu și aliații lui din PSD și gașca este abominabil. Statul de drept este desființat prin acest act samavolnic.

Niciun comentariu: