duminică, 18 martie 2018

Victor Ponta și statul paralel în varianta PSDragnea


Update - am primit si eu ca deputat “box message” ul PSD de azi - pare făcut de cineva mai sărac cu duhul decât “martorul” Marian Vanghelie😂😂😂
( cred ca sunt plecați consultanții israelieni)!

După ce va uitați cu seriozitate la interviul meu puteți sa va amuzați cu reacția lui Dragnea!!!
Aici este interviul, pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta.

Mesajul zilei PSD 
Dezvăluirile despre Victor Ponta

Mesaj principal: Victor Ponta și-a trădat partidul și colegii în favoarea Statului Paralel.

o Toate declarațiile din ultima perioadă – ale președintelui PSD, ale fostului primar Marian Vanghelie – au fost confirmate atât de evenimentele care au avut loc, cât și de mărturiile mai multor persoane.

o Toate aceste conduc la concluzia clară că, din păcate, fostul președinte PSD, Victor Ponta și-a trădat partidul și colegii de partid în favoarea Statului Paralel:

o A numit sau a propus în funcții publice cheie persoanele agreate de Statul Paralel (Ioan Rus, Kovesi, Bica etc.), a colaborat îndeaproape cu diverși exponenți ai Statului Paralel (Maior, Coldea, Oprea) în defavoarea PSD, și-a trădat partidul și și-a dat demisia printr-o decizie unilaterală și a trimis astfel PSD în Opoziție făcând loc guvernului de tehnocrați dorit de Statul Paralel, și-a trădat colegii de partide a căror arestare a negociat-o cu Statul Paralel.

o Toate aceste aspecte sunt confirmate de mărturiile mai multor persoane, precum și de evenimentele reale care au avut loc în perioada respectivă”

Infractorul Liviu Dragnea are deschise mai multe fronturi de luptă. Are unul cu președintele Klaus Iohannis care nu acceptă să fie băgat în luptele interne ale PSD (dacă suntem cinstiți, până și luptele PSD-ALDE cu unele instituții ale statului sunt lupte interne ale PSD!), are un front deschis cu PNL care a ajuns la același nivel de popularitate și apreciere cu PSD în sondajele de opinie (în unele sondaje îi ia chiar fața), acum are deschis un front cu Victor Viorel Ponta care atacă dur poziția lui Liviu Dragnea în fruntea PSD. Trei fronturi de luptă odată?! Nu este cam mult măi Dragnea, măi!

Peste toate, infractorul Liviu Dragnea nu are o bază în Guvern, în rezultatele guvernului. Pentru că așa-numitul program de guvernare cu care s-a mers sau se spune că s-a mers a avut un fundament slab. A fost construit pe nisipuri mișcătoare. Iar rezultatele se văd. Cu ochiul liber. Te uiți la prețurile de pe rafturile magazinelor și compari cu prețurile din anul 2015-2016, chiar și cu 2017. Vei observa că prețurile au luat-o în sus. Iar cei câțiva lei pe care te-ai bucurat că i-ai primit în plus sunt absolut nesatisfăcători, pierderea per total fiind aproape dublă sau chiar triplă față de majorarea salarială. Iar viitorul va fi și mai rău, după cum arată specialiștii. Să sperăm că nu vom ajunge la o criză provocată de incompetența guvernamentală care să se suprapună peste criza care va afecta mai toate statele lumii în perioada imediat următoare. Vrem sau nu, va veni o criză economică care va rearanja economia lumii acolo unde a luat-o razna. Dacă la acea criză vom adăuga și criza incompetenței guvernelor PSD-ALDE atunci vom afla că majorările de salarii promise și parțial realizate de guvernele Dragnea au fost ca apa de ploaie. Iar ce va rămâne în urma lor va fi un coșmar. Pentru criza din 2008 ne-au trebuit 6 ani de revenire! Și atunci am avut guvernanți proști!

Dacă nu vom avea suficientă „pâine”, vom avea „circ”. Din plin. PSD cu membrii actuali dar și membrii alungați pentru „crime asupra majestății sale Dragnea” „strâng” rândurile pentru un atac final. Pentru că sunt incapabili să îl demită, așteaptă ajutorul DNA și al ICCJ în oricare dintre procesele pe care Dragnea le are deschise. O condamnare, oarecare, va duce la executarea pedepsei în penitenciar inclusiv a condamnării anterioare de 2 ani cu suspendare. Cu ajutorul Justiției, PSD are șansa să scape de Dragnea dar și de „motostivuitoarele” puse de acesta să conducă treburile țării.

Niciun comentariu: