luni, 13 februarie 2017

Băsescu scapă de una dar ... procurorii cer verificări.

Nu credeam că Traian Băsescu mai are vreun dosar pe rol. Ei bine, are. Din știrea Agerpres, Băsescu a scăpat de infracțiunea „spălare de bani”, în dosarul cu terenul de la Cășuneanu dar procurorii au cerut ANI verificarea averii acestuia pentru a o compara cu declarațiile lui de avere.

Rămâne cu un dosar pentru fals în declarații. Prea multă avere pentru cineva care a fost funcționar la stat toată viața. Ceva este mai mult decât putred aici.

Pentru pensionarii care au muncit o viață, care au o pensie ce este un drept patrimonial la care au contribuit întreaga viață activă, am dorința să își amintească niște declarații ale individului pe când era mare și tare. Nu uitați că ne-a făcut „asistați sociali” ! Nu uitați că a impus, iar foștii membri ai PDL de atunci au susținut că noi primim pensiile ca „pomeni sociale” și de aceea ele pot fi modificate în substanța lor după cum vrea conducerea politică la un moment dat !

Acum este și pensionar și senator. Când a impus ca pensionarii să nu mai poată lua de la stat venituri, în afara pensiei sau să renunțe la pensie cât iau venituri de natură salarială, nu s-a gândit la situația lui de acum. Evident ! Acum ia și pensia, ia și venituri în calitate de senator !

Nu trebuie să uităm de Traian Băsescu și „binefacerile” făcute societății cât timp „a domnit” !

Niciun comentariu: