duminică, 12 februarie 2017

Cereți voi, dar e ca noi !

Nici nu trebuie să îți bați prea mult neuronii cu biciul ca să înțelegi că actuala putere PSD-ALDE cu „micul” concurs al PMP-ului băsescian are o mare dragoste de „adevăr” în cheia dictată de „sultanii” acestor partide: infractorul Liviu Dragnea, inculpatul Călin Anton Popescu Tăriceanu și prietenul lor fidel Traian Băsescu (acuzat de cetățeni, încă nedovedit ca făptuitor).

Marius Dunca, ministrul tineretului și sportului din tristul Guvern Grindeanu ne lămurește:
Nu ne ajută cu nimic să ne războim între noi românii, să ne arătăm care este mai puternic. Am primit clar decizia Curții Constituționale a României (CCR), a Comisiei de la Veneția, referitor la Ordonanța nr.13. Totul a fost legal. Noi ca Guvern trebuie să ducem la îndeplinire programul de guvernare, și ceea ce am promis să și facem. Am promis românilor un trai mai bun, am promis clasa de mijloc am promis relaxare fiscală, pensii mai mari,sprijinirea firmelor românești, sunt lucruri care trebuie duse la îndeplinire”
Clar ?

Nu știu pe ce lume trăiește individul, dar este evident că este plecat cu sorcova dacă nu cumva are alte probleme.

Iar aici nu pot trece mai departe fără a observa că și CCR s-a dat cu hoții, în special cu privire la conflictul de natură constituțională pe care l-a rezolvat în favoarea „Guvernului”. Onorabilii judecători constituționali nu au observat imperativul prevederii constituționale potrivit căreia punerea de acord a normelor neconstituționale din legi cu deciziile CCR este treaba Parlamentului iar a normelor neconstituționale din ordonanțe este treaba Guvernului !

Au primit decizia CCR că Guvernul poate emite ordonanțe și ordonanțe de urgență (declarație a lui Valer Dorneanu care le bolmojește prostește !), au motivarea „legalității” ! Măi băiete, măi ministrule de doi bani bucata, CCR nu are competența să ofere legalitate unei acțiuni a guvernului ! Poate afirma, cel mult, că un act normativ sau o acțiune este în limitele constituției nu a legalității !

Făcând afirmația „nu ajută cu nimic să ne războim între noi românii”, ne transmiți ce ? Că nu aveți de gând să țineți cont de protestele care au loc în toată țara ! Declarația ta are acest sens. Nu aveți nici „o durere”. Românii pot protesta cât vor ei. Voi aveți dreptate pentru că voi sunteți capabili să faceți din rahat bici și, prin cei care protestează la Cotroceni, să îl faceți să și pleznească.

Declarația individului este de ieri, sâmbătă. Individul vorbește în urma unor discuții la Guvern dar și în partidul lor neo-bolșevic. Pot lua în considerare că ciuma roșie nu are de gând să țină cont de proteste. Am văzut și declarația interimarei de la Justiție. Cam aceeași idee !

Niciun comentariu: