marți, 19 februarie 2019

Stop retoricii de sorginte bolșevică a membrilor PSD

DECLARAȚIE DE PRESĂ A PURTĂTORULUI DE CUVÂNT AL PNL, IONEL DANCĂ:

PSD TREBUIE SĂ SPUNĂ STOP ATACURILOR `SCELERATE` LA ADRESA PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI ȘI A PARTIDELOR DEMOCRATICE DIN OPOZIȚIE

Partidul Social Democrat este populat de indivizi care au uitat demult de uzul rațiunii și proliferează în spațiul public injurii și expresii calomnioase care calcă în picioare orice normă de bun simț a unei societăți democratice.

Membri PSD, precum Liviu Pleșoianu, Darius Vâlcov, Cătălin Rădulescu – „Mitralieră”, Nicolae Bacalbașa, Liviu Pop și mulți altii asemenea lor, se întrec în „mârlănii politice” fără precedent care degradează în ultimul hal dialogul politic și promovează instigarea etnică și socială ca armă politică.

Atacurile repetate la apartenența etnică a Președintelui României reprezintă un act politic iresponsabil, care întinează memoria victimelor nazismului și o ofensă nepermisă adusă comunității germane din România.

Retorica de sorginte bolșevică a membrilor PSD împotriva Președintelui României și a partidelor democratice este o întoarcere a istoriei, cu personaje malefice, de genul lui Vâlcov, Pleșoianu, Rădulescu-Mitralieră, Bacalbașa, Liviu Pop și alții, urcate pe „tancurile sovietice” ale propagandei de partid totalitar care înfierează orice opoziție politică pe motiv de „origine nesănătoasă”.

Astfel de indivizi trebuie excluși din viața politică și din PSD, dacă mai are pretenția de partid democratic, iar instituțiile statului, CNCD și CNA, care trebuie să vegheze la respectarea valorilor democratice în dezbaterea publică, sunt obligate de lege să sancționeze dur și imediat aceste mesaje care incită la ură etnică.

Ionel Dancă,
Purtător de cuvânt al PNL

Niciun comentariu: